Pixie and Dixie and Mr. Jinks (Hanna Barbera)

Credeati ca doar Tom si Jerry sunt un super cuplu format din pisica si soricel? In 1958 Hanna si Barbera vin cu un trio format din Pixie si Dixie, doi soricei draguti, care se lupta cu Mr. Jinks, o pisica cu accent de Marlon Brando. ;))

Cu un buget ceva mai redus decat cel acordat pentru Tom si Jerry, acest serial este si mai putin…violent. Ma rog…asa zice Wikipedia cel putin. Eu nu consider ca Tom si Jerry este un desen animat violent si niciodata nu voi considera asta. Mi se pare o aberatie scoasa de mintea unor oameni bolnavi, care vad violenta si indecenta in orice doar pentru ca mintea lor e plina de violenta si indecenta. 8-| In fine..revenind. Mr. Jinks este cu adevarat mai prietenos descat Tom si unele episoade chiar se termina cu un happy end si cu cei trei protagonisti traind fericiti impreuna.

Seia a fost difuzata pana in 1962 in cadrul “The Huckleberry Hound Show” si a numarat 57 de episoade. Cei trei si-au mai facut aparitia si in alte serii sau editii speciale create tot de catre Hanna si Barbera: Laff-A-Lympics, Yogi’s Treasure Hunt, Wake, Rattle, and Roll.

Ia sa va vad ce ziceti…merita acest show faima lui Tom si Jerry sau nu?

pixie

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back