De azi, The Simpsons la TVR1

…. de la ora 23.00. Stiu ca e tarziu , insa nah .. sa ne bucuram ca il da. Imi amintesc ca tot TVR l-a difuzat sambata si duminica in cadrul unor emisiuni tip Turnul Babel sau Video Magazin (aham…era cu Doru Dumitrescu). Tot azi… il puteti vedea si pe PRO7…. in fiecare zi de fapt , in jurul orei 19.00.

Nu cred ca mai e cazul sa va zic ceva despre Familia Simpsons. Ii stiti pe toti .. Homer, Marge, Bart, Lisa si Maggie … da ?

Benzi desenate AICI si AICI

Vizionare placuta :)

poza de aici

Tag-uri:

  • Sadd

    mie nu mi-au placut niciodata astia…dar din cate am vazut sunt unele din cele mai iubite personaje animate

  • dbz

    La 23:00 eu cred ca este numai bine,adica in ziua de azi media de culcare a oamenilor este cam de 12:30,deci destul de tarzie,poate acum cativa ani era o problema dar acum nu mai este,arpopo cam acum 11 ani era dat tot pe tvr si tot pe la o ora tarzie ca asta,plus ca pe atunci eu eram mic,dar acest lucru nu ma impiedica sa stau pana tarziu si sa il urmaresc.

  • Mda. Prima dată, l-am văzut într-o sâmbătă, la Turnul Babel(emisiune prezentată de Cristian Țopescu), după care s-a întrerupt și l-am mai prins și pe TVR 1, în fiecare seară, pe la 18:00(După ce s-a terminat King of the Hill).

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back