Melodia zilei

Cred ca nu e prima data cand spun ca muzica japoneza merita cel putin tot atata atentie ca si muzica americana sau europeana. Din pacate ea este ascultata in Romania doar intr-un cerc restrans, cercul celor care urmaresc seriile anime si dramele japoneze. Chiar eu am descoperit-o prin intermediul acestora si asta pentru ca o parte din cei care joaca in drame sau fac vocea unor personaje anime sunt cantareti de mare succes.
Ar fi multe de spus si discutat pe marginea acestui subiect dar n-am s-o fac acum.
Astazi am sa va prezint o piesa foarte frumoasa, de care eu sunt foarte atasata, o piesa interpretata de Megumi Ogata. Sunt sigura ca nu realizati cine este Megumi si ca veti fi surprinsi cand va voi spune ca ea a fost vocea unor personaje foarte cunoscute de noi :->
Intre rolurile pe care ea le-a facut ca seiyuu se afla cel al lui Sailor Uranus din seria Sailor Moon dar si cel al lui Yukito Tsukishiro/Yue din seria Card Captor Sakura. Datorita vocii ei grave, a facut multe roluri de baieti sau de fete baietoase si una dintre aceste voci este cea a lui Kurama/Shuuichi Minamino din Yu Yu Hakusho.
Melodia urmatoare este interpretata cu vocea lui Kurama si face parte din seriile OVA ale francizei Yu Yu Hakusho, Eizou Hakusho.

Koori No Naifu Wo Daite (Embracing The Ice Knife) – Kurama Song

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back