Return to Never Land

Sa lasam putin continuarile Disney create direct pentru suport video si sa trecem la una cea avut premiera in cinematografe.
Este vorba de sequel-ul pentru Peter Pan, numit Return to Never Land, film ce a fost produs de studioul australian DisneyToons si care a fost lansat in februarie 2002, la aproape 50 de ani diferenta fata de primul film. Bineinteles ca fiind vorba de o distanta asa mare intre cele doua filme, distributia vocilor a fost una complet noua. Cu toate ca bugetul folosit pentru film a fost unul destul de mare, incasarile obtinute din cinematografe si din vanzarea, cateva luni mai tarziu, a dvd-urilor nu au strans o suma rasunatoare. Cu toate acestea filmul nu este considerat un esec, in mare parte si pentru ca nu a primit asa multe critici aspre ca alte continuari Disney.

disney

Povestea filmului incepe in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, cand Wendy este deja adult, casatorita si cu doi copii. Pentru a abate atentia copiilor de la razboi, ea le povesteste despre Peter Pan si aventurile lui dar Jane, fiica cea mare, nu crede nimic din povestile mamei ei. Intr-o noapte Jane este rapita din camera ei de catre Hook si dusa in Never Land pentru a servi drept momeala pentru capturarea lui Peter. Hook, care reusise sa scape din gura crocodilului, o confundase pe fata cu Wendy si dupa ce ajunge in Never Land o arunca pe Jane intre tentaculele unei caracatite uriase sperand ca Peter, in incercarea de a o salva, va fi si el devorat de bestie.
Planul lui Hook nu reuseste si Peter reuseste s-o duca pe fata la el acasa pentru a fi mama baietilor, asa cum fusese si Wendy cu mult timp in urma.
Va invit sa urmariti cum Jane, care continua sa nu creada in Peter Pan si Never Land, ajunge sa se transforme putand astfel sa se intoarca acasa.

IMDb

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back