Pac-Man: Christmas Comes to Pac-Land

Daca e sa numesc un joc electronic cu care as putea sa asociez copilaria mea clar as spune Pac-Man. Stiti voi, acele figurine rotunde care mancau in calea lor orice. Jocul a avut un urias succes, a devenit chiar fenomen, asa ca in 1982 Hanna si Barbera au produs, pentru ABC, un serial de desene animate denumit “Pac-Man: The Animated Series” (duh).

Serialul este facut pe acelasi calapod ca si The Flintstones, The Jetsons: totul se invarte in jurul familiei lui Pac-Man, formata din sotia Mrs. Pepper Pac-Man, copii Pac-Baby si animalele de companie, Chomp-Chomp the Dog si Sour Puss the Cat. In taramul in care locuiesc, Pac-Land, exista si dusmanii lor de temut, The Ghost Monsters: Blinky, Pinky, Inky, Clyde si Sue care il slujesc pe maleficul Mezmeron. Singura sa preocupare este furarea sursei de energie a orasului: Power Pellets.

Cu toate ca lumea in care traiesc ei este sferica (aproape orice are o forma sferica sau aduce a sfera) si cuvantul “pac” este folosit in exces, Pac-Man si familia lui se bucura de sarbatoarea Craciunului ca noi toti. Din acest motiv va invit sa vedeti episodul de mai jos intitulat “Christmas Comes to Pac-Land“. Vizionare placuta!

Producatori: Hanna si Barbera
Numar sezoane: 2
Numar episoade: 43
Personaje/Voci:
Marty Ingels – Pac-Man
Barbara Minkus – Pepper
Russi Taylor – Pac-Baby
Peter Cullen – Sour Puss
Frank Welker – Chomp-Chomp
Neil Ross – Clyde
Barry Gordon – Inky
Chuck McCann – Blinky, Pinky
Susan Silo – Sue
Allan Lurie – Mezmaron
Lorenzo Music – Super-Pac
Frank Welker – Morris
Darryl Hickman – P.J.

Sursa

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back