Stiri: Shrek, Mickey Mouse, Disney, Jem

– Succesul seriei de filme Shrek a determinat compania Dreamworks sa puna la cale un spin-off. Personajul princip o sa fie Puss-in-Boots, adica Motanul Incaltat, si o sa putem afla, cu acesta ocazie, cum s-a intalnit el pentru prima oara cu Shrek. Filmul o sa aiba premiera pe 4 noiembrie 2011 si o sa aiba voci celebre ca Antonio Banderas si Salma Hayek. VIA

Disney a luat o hotarare majora! Personajul lor iconic, Mickey Mouse, o sa aiba parte de schimbari. Deoarece ei consider ca el este mai mult un simbol decat un personaj indragit de noile generatii, s-au hotarat sa ii dea si o parte mai alura inocenta decat cea de pana acum. Acest lucru se v-a putea vedea pentru prima oara in noul joc pe computer, Epic Mickey, unde el o sa aiba o personalitate mult mai complexa. Puteti vedea o imagine cu noul Mickey Mouse mai jos. Sincer…zici ca este scos dintr-un film prost de groaza. :| Nu-mi place deloc! Mai multe despre aceasta schimbare vedeti AICI.

– Pe 1 decembrie are loc premiera unui scurt metraj marca Disney care ne infatiseaza povestea a doi elfi care incearca sa salveze Craciunul unui copil. Filmul se numeste “Prep and Landing” si puteti vedea cateva secvente mai jos. Adorabil!

Yogi Bear o sa aiba parte de un remake. :D Unul dintre cele mai cunoscute personaje Hanna-Barbera o sa fie protagonistul unui film de lung metraj in care o sa dea voci actori ca Anna Faris – Rachel (un regizor de documentare), Dan AykroydYogi si Justin TimberlakeBoo-boo. De abia astept!

– Un alt personaj celebru o sa aiba parte de un remake. Este vorba despre Jem, un fel de desen animat a la Barbie, care a fost realizat de catre Hasbro in anii ’80. Peter Barsocchini (scenarist High School Musical) este cel care o sa se ocupe de acest proiect. Nu se stie inca daca o sa fie o animatie sau un live-action. Cu siguranta insa o sa fie o serie de jucarii.
Chiar voiam sa va povestesc despre acest serial asa ca voi face acest lucru saptamana viitoare. Pana atunci va las cu genericul ca sa va reimprospatati putin memoria.


Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back