Jane e Micci. Che segreto!

Dupa ce am scris multe posturi despre desene animate am zis ca a venit momentul sa ma povestim putin si despre un anime difuzat la italieni. M-am gandit ca v-ar face placere sa cititi cateva despre “Sasurai no Taiyou” (“Jane e Micci. Che segreto!“), un fel de Print si cersetor.

Povestea este centrata in jurul a doua fetite, Nozomi si Miki respectiv Jane si Micci in italiana, care se nasc in acelasi spital, dar sunt despartite de o intreaga lume. Prima provine dintr-o familie bogata, iar a doua fetita din una care locuieste intr-unul dintre cele mai sarace cartiere ale orasului. Destinul insa le poarta intr-o aventura incredibila. Asstenta care avea grija de ele, in drinta sa de a se razbuna pe familia lui Jane, schimba cele doua fetite intre ele! Fetitele cresc astfel in alte familii, dar viata le aduce iar impreuna, la o varsta adolescenta. Cele doua fete au acelasi vis: cel de a ajunge cantarete. Incepe astfel o competitie intre ele in timp ce sunt la acelasi liceu inscrise.

Acest anime a fost creat de echipa care, mai tarziu, a realizat si unul dintre cele mai cunoscute animeul mecha: “Mobile Suit Gundam“.

Echipa:
Regizori: Chikao Katsui, Katsumi Hando
Scenariu: Shun-ichi Yukimuro
Storyboard: Yoshiyuki Tomino
Muzica: Hideki Fuyuki
Manga: Keisuke Fujiwara, Mayumi Suzuki
Desenator: Yoshikazu Yasuhiko
Producatori: Hiroshi Saitô, Noboru Katano

Serialul a fost lansat in 1971 si numara doar 26 de episoade. :( Pacat. Este chiar o poveste frumoasa si clasica. Am incercat sa gasesc toate episoadele, dar nu am reusit asa ca va las in compania genericelor in diferite limbi.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Italia

Franta

Japonia

Sursa

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back