Atom Ant

Facand ieri lista cu desenele animate despre care nu am scris, mi-am dat seama ca am ratat sa va povestesc despre cea mai puternica furnica din lume: Atom Ant. Parte a The Atom Ant/Secret Squirrel Show, personajul nostru puternic a luat nastere in 1965, pe NBC, si a fost creat de catre Hanna si Barbera.

Atom Ant este o furnica cu abilitati extraordinare: poate ridica pana la 250 de ori greutatea propriului corp, poate zbura si poate alerga foarte, foarte repede. Ca un fel de parodie la Batman, Atom este contactat de politie, in sediul sau de sub pamant, din curte, pentru a i se da diferite misiuni. Evident politia este prost echipata si inapta asa ca Atom Ant face toata treaba.

Show-ul a fost compus din 3 sezoane/75 de episoade iar Atom a mai aparut si in diferite episoade din seriile cu Yogi Bear. Dusmanii sai principali sunt Ferocious Flea si profesorul Von Gimmick. Acesta este genul de serial despre care nu ai prea multe de zis deoarece imaginile, desenele si umorul fac totul. Asa ca, avand in vedere ca am gasit mai multe episoade din acest serial, hai sa ne uitam, sa radem si sa ne aducem aminte de weekendurile copilariei. :)

Photobucket Photobucket Photobucket

Sursa

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back