Imagini “Superman/Batman: Public Enemies”

thumb-batmnaWarner Bros. Animation a dat publicitatii 6 imagini din noul film de animatie “Superman/Batman: Public Enemies” care o sa apara direct pe DVD pe data de 29 septembrie. Filmul este bazat pe benzile desenate create de catre Jeph Loeb si Ed McGuiness. Aceste film este bazat chiar pe primul episod al sagai Superman/Batman.

Lex Luthor este presedintele Americii si doar Superman si Batman i se impotrivesc. Acesta se foloseste de traiectoria unui meteorit de pe Kripton pentru a-i intinde lui Superman o capcana si a-l portretiza ca fiind distrugatorul planetei. Pe capul acestuia si pe cel al partenerului sau, Batman, este pusa o recompensa de 1 miliard de dolari. Toata lumea porneste pe urmele lor iar acestia sunt nevoiti sa fuga si sa caute ajutor pentru a demasca planul lui Lex.

De abia astept sa vina si la noi acest dvd. Sper ca si restul de 5 filme anterioare, create sub denumirea “DC Universe Original Animated Movies” de catre Warner Premiere si Warner Bros. Animation, o sa isi faca aparitia la noi. :D

Pana una alta va invit sa vedeti imaginile de mai jos cu marea majoritate a personajelor acestui film de animatie. Puteti afla mai multe vizitand site-ul oficial AICI.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Superman Batman: Public Enemies – Official Trailer

Image and video credit

Tag-uri:

  • Daca Justice League ar exista si ar face angajari, o conditie necesara pentru a fi membru … ‘six pack abs’ precum Superman/Batman :)). Dilema mea e urmatoarea : cum si-a dezvoltat Superman(Clark Kent) masa musculara, avand in vedere faptul ca el nu depune absolut niciun efort la ridicarea unei haltere.
    Off-topic, I am the leading provider of first comment world-wide :)).

  • Ada

    Eu ma bucur ca ai ales sa tot comentezi pentru ca imi place ce zici. :D
    Si eu ma intrebam de multe ori cum de are asa muschi mai ales pt ca atunci cand e Clark nu se vede nimic. Ma gandesc ca este un compromis ca si zgomotul luptelor in spatiu in serialele/filmele SF.

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back