Disney D23 Fan Expo

thumb-disney V-am povestit zilele trecute despre conventia organizata de Disney la Anaheim Convention. Expozitia are un urias succes mai ales pentru ca vizitatorii pot sa vada de aproape o multime de haine, gadgeturi sau alte obiecte care au facut istorie in lumea Disney: costumul lui Marry Poppins, o macheta uriasa a navei Nautilus din “20.000 leghe sub mare”, cartea incrustata cu bijuterii care se deschide la inceputul desenului animat “Frumoasa din Padure Adormita” si multe altele.

Pe langa toate aceste minuni au fost anuntate si unele lucruri extrem de interesante pentru noi:
– trailerul mult asteptatului film “Prince Of Persia
– se lanseaza label-ul “Disney Double Dare You” impreuna cu Guillermo del Toro, label care o sa se ocupe de realizarea filmelor de animatie mai…de speriat. Adica un fel de label horror pentru toate varstele
Disney si Apple au confirmat ca vor face remake-ul de la clasicul film “Yellow Submarine” care ii are ca personaje principale pe celebrii Beatles.

d23cine92 d23cine8 d23cine25 d23cine28

Cat de mult mi-as dori sa pot ajunge si eu la o astfel de conventie. :( Noroc ca saptamana viitoare, pe 17 septembrie, vom merge la inaugurarea Disney Channel in Romania si va vom aduce toate informatiile legate de acest mult asteptat eveniment. O sa fiu acolo prezenta impreuna cu Catalina si puteti sa aflati in timp real ce vom face urmarind contul nostru de Twitter. ;)

Source and image credit

Tag-uri:

  • de cand am vazut camp rock si high school muzical si hannah montana am cautat pe net poze rechizite! scolare.

  • anonim

    da nu vedeti ca astia nu mai stiu ce sa mai scoata cu hannah montana

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back