Coperta roman grafic “The Beatles”

Dupa realizarea comics-ului “Tribute: Michael Jackson, King of Pop” ce va apare in luna octombrie, compania Bluewater Productions a anuntat intentia de a strange toate benzile desenate “Rock ‘N Roll Comics“, create de Revolutionary Comics in anii ’90, intr-o serie de romane grafice.
Aceste romane grafice se vor axa fie pe un grup anume, fie pe ere sau stiluri muzicale. Primul volum se va afla pe rafturi in luna decembrie a acestui an si va contine biografii ale unor trupe celebre (multe dintre ele favoritele mele), biografii stranse sub numele “Hard Rock Heroes“. Dar nu despre acest prim volum voiam sa va spun ci despre al doilea, care va fi inchinat in exclusivitate trupei Beatles, si a carui coperta avem acum ocazia sa o vedem.

beatles

Via

Si daca tot suntem la capitolul Beatles, benzi desenate si altele legate de acestea, ma intreb daca stiati ca celebra trupa a fost subiectul unui serial de desene animate, ca si Michael Jackson si ai sai frati, din care va las mai jos primul episod numit “A Hard Days Night / I Want To Hold Your Hand“. Unde credeti ca se desfasoara actiunea acestui episod? Tam-tam-tam-tam *sunet de tobe* si raspunsul este: in Transilvania ;))Alte info despre acest serial … intr-un post viitor.

PS: cu dedicatie pentru coleguta Ada care este fana Beatles :D

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back