Punkin’ Puss & Mushmouse

Eterna rivalitate dintre soarece si pisica a facut obiectul multor desene animate. Hanna si Barbera au creat in anii ’40 cel mai renumit cuplu, Tom si Jerry, de acest gen. Dar cei doi nu s-au multumit doar cu atat. In anul 1964 aparea in cadrul programului The Magilla Gorilla Show, un alt cuplu soarece-pisica.
Punkin’ Puss & Mushmouse sunt sudisti si traiesc undeva intr-o cabana. Tema episoadelor este in general cam aceeasi: Punkin’ Puss face tot ce-i sta in putinta sa-l vaneze pe Mushmouse si, pentru ca traiesc in padure, pusca este obiectul de care se ajuta cel mai mult. Cred ca nu este nevoie sa mai spun ca nu reuseste niciodata.
Show-ul n-a capatat niciodata populatitatea lui Tom si Jerry si curand dupa incheierea lui a cazut in uitare. Cele 23 de episoade create au fost difuzate pana in anul 1967, impartite in trei sezoane, reluarile ulterioare fiind in general foarte rare.

punkine28099-puss_mushmouse2

Vocile celor doi eroi au fost facute de Allan Melvin (Punkin’ Puss), care a facut vocile pentru Magilla Gorilla, Bluto dar si King Vultan (Flash Gordon), si Howard Morris (Mushmouse) ce a facut voci pentru The Jetsons, The Flintstones dar si Flem (Cow & Chicken).

ppmppm02ppm03punkine28099-puss_mushmouse3

Va invit acum sa urmariti Callin’ All Kin, care este primul episod din acest show.

Toonopedia ; BCDB ; HBShows

Tag-uri:

  • PARCA IMI AMINTESC DE ACESTE DESENE…o:-) CRED CA LE URMAREAM SI PE ASTEA… :P

    >:D<

  • Kmeleon

    @maria te rog frumos nu mai scrie cu litere mari. e obositor.

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back