Disney’s Adventures of the Gummi Bears

gummi_b Avand in vedere ca in ultima perioada am tot vorbit despre Disney si productiile lor, am zis ca sigur v-ar facea placere sa va aduceti aminte de o productie din 1985 care prezinta viata unor ursuleti draguti pe numele lor “Gummi Bears“!

Inspiratia pentru serial? ;)) Evident faimosii ursuleti de gelatina colorata si cu gust de fructe pe care si acum ii savurez cu placere. =P~ Putin sinistra inspiratia, avand in vedere ca mancam acei ursurleti, dar na… Ce este mai important in acest caz este faptul ca acesta este primul serial important de animatie realizat de catre compania Disney si este considerat de multi ca starterul pentru boom-ul seriilor de desene animate din anii ’80 si ’90. De asemenea are cele mai multe sezoane dintre toate seriile animate realizate de catre Disney si cu el a inceput si faimosul show de 2 ore “The Disney Afternoon” care a inceput in 1990 si a continuat pana la finele lui “97.

Serialul ne povesteste aventurile ursuletilor Gummi care sunt descendentii unei civilizatii super-avansate si de mult apuse. Acestia fusesera dusi pana aproape de extinctie de catre invidia oamenilor, ei intrand in exil in pestera subterana Gummi Glen din taramul Dunwyn. Cavin, un baietel care era in posesia unui medalion Gummi, descopera pestera subterana unde era colonia ursuletilor si, dupa mai multe aventuri, se imprieteneste cu micutii Gummi Bears. Ei sunt in razboi cu renegatul duce Sigmund Igthorn din taramul invecinat Drekmore care ii descopera din greseala si incepe vanatoarea pentru a le afla secretele magice. Pe langa el, ursuletii mai trebuie sa lupte si cu alti vrajitori si oameni malefici.

Personaje principale
Lista episoade 95
Creat de: Jymn Magon si Art Vitello

Deci…Haribo anyone? :))

gummi

7af9e48947c24d8d gummi-bears-article

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back