Sky Dancers

thumb-sky Sa spargem putin monotonia cu posturile despre jocurile pe computer cu un desen animate FOAAARTEEE feminin. :D Este vorba despre “Sky Dancers“, niste zane inaripate pe care, mai mult ca sigur, le stiti si din reclamele la papusile cu acelasi nume. Daca e sa luam cronologic, prima oara au aparut papusile si apoi s-a realizat si serialul de desene animate.

Papusile, realizate de catre firma Galoob, au fost lansate in 1994 de Craciun si au devenit instant un hit. Astfel, in 1996, se lanseaza seria animata care povesteste despre aventurile celor 5 eroine, Jade, Camille, Breeze, Angelica si Slam, care sunt eleve la High Hopes Dance Academy sub indrumarea reginei Skyla. Fetele apara tinutul Wingdom impotriva cumnatului reginei vaduve, Sky Clone, care este gelos ca fratele sau, Skyler, fusese ales rege. Cel din urma cazuse victima complotului fratelui sau care acum voia sa posede piatra Sky Swirl care dadea puteri dansatoarelor.

Din nefericire serialul s-a terminat dupa un singur sezon iar papusile au fost scoase de pe piata pentru ca au fost considerate periculoase. :( Eu sincer mi-as dori una. Are cineva?


Photobucket Photobucket

Mai multe detalii AICI.

Tag-uri:

 • Alia

  Nici nu stiam ca exista atatia colectionari de papusi la noi…super! Ma bucur sa va intalnesc.Mi-ar placea ca in curand sa existe posibilitatea unor schimburi de idei sau colectii in baza reala, asa cum se intampla in grupurile organizate pe aceasta tema, in alte tari.
  Va astept sa va delectati si cu blogul meu, e la inceput, insa astepta cati mai multi vizitatori in speranta de a deveni un club real de colectionari.
  http://dollscollector.blogspot.com/

 • Ada

  Oh! Ce frumos. :D Daca esti din Bucuresti ne putem vedea cu cea mai mare placere. Eu sunt colectionara de Barbie, dupa cum ai vazut, dar din pacate marea majoritate a colectiei o tin acasa, in Timisoara. Ma uit acum pe blog ca vad ca ai si Barbie Twist and Turn! :O Foarte tare!

Parteneri

 • AnimationMagazine.eu
 • Edge and Back