Lady Georgie manga Vol.1

Lady Georgie este unul dintre acele shojo cu care va tot bat la cap pentru singurul motiv ca este SUPERB! :X Creat de catre Mann Izawa si ilustrat de incredibila Yumiko Igarashi, acest manga a vazut lumina tiparului in revista “Shōjo Comic” in 1982.

Asa cum va spuneam si aici, povestea este cea a micutei Georgie care locuieste in Australia impreuna cu parintii ei si cei doi frati. Tatal ei moare intr-un accident si ea este blamata pentru acest lucru. Curand descopera ca este adoptata, lucru pe care il suspecta de ceva vreme. Singura ei legatura cu trecutul si adevarata ei familie este o bratara de aur pe care o are la mana de cand era mica. Impreuna cu fratii ei, Abel si Arthur, pleaca la Londra sa isi gaseasca parintii. Cei doi au sentimente mixte fata de Georgie care isi cauta si iubirea pierduta, pe Lowell.

Citit mai jos uimitoarele ei aventuri. Lectura placuta!

Download

Credit

Tag-uri:

 • Oly

  da da:)) e unul din preferatele mele……:x :x :x :x merita vazut! nota 10!

 • Mali

  buna
  va rog sa ma ajutati si pe mine sa vad toate episoadele din acest desen animatdeoarece are limitga de timp si nu pot orice as face sa mai vad iar de platit nu am posibilitate deoarece pentru familia mea si 5 euro sunt foarte importanti
  Va rog mult de tot
  As vrea tare mult sal vad
  Ajutatima va rog

 • deea

  Mali, poti vedea pe youtube episoadele, nu este primul episod, dar le are pe toate in rest
  Lady Georgie 2-2°parte
  http://youtu.be/CrexuObVTZs

  linkul nu mai este valabil sa pot descarca manga, il mai poti pune din nou? multumesc

Parteneri

 • AnimationMagazine.eu
 • Edge and Back