Disneyland – part 4: Adventureland

entrance-50x50Aaaaah, Adventureland… Lumea cea mai misterioasa din Disneyland Paris… De la secretele lampii fermecate, pana la lumea ascunsa a junglei si comorile insulelor tropicale, toate sunt aici, toate asteapta sa fie descoperite.
Sa incercam intai Pasajul Magic al lui Aladdin. Intrati in poveste pe masura ce inaintati de-a lungul holului cu scene animate din celebrul desen. Puteti vizita apoi Adventure Isle. Corabia Capitanului Hook si stanca in forma de cap de mort sunt legate de un labirint de pesteri si culoare. Apoi puteti sa le faceti o surpriza Robinsonilor si sa urcati pana la ei, in casuta din copac. Daca reusesti totusi sa scapi de Piratii din Caraibe si sa ajungi pe uscat, mai ramane doar sa strabati jungla si ajungi la templul blestemat, unde o sa traiesti aventura la maxim alaturi de Indiana Jones.

adventurelandThe Enchanted Passage of AladdinCorabia Capitanului HookadventurelandAdventure IslandLa Cabane de RobinsonPirates of the CaribbeanPirates of the Caribbean

Mi se pare foarte interesant cat de diferite sunt lumile din parc, si cat de bine sunt realizate, astfel incat odata intrat intr-una dintre ele, esti total rupt de celelalte. In Adventureland parca inclusiv natura coalizeaza cu creatorii parcului. Foarte frumos, relaxant si in acelasi timp palpitant, mai ales pentru ca majoritatea atractiilor din aceasta lume sunt de tip “walk-through” (plimbare). Recomand in mod special Piratii din Caraibe. 10 minute de plimbare cu barca prin lagune si forturi, pline de pirati, comori, lanturi si povesti animate.
O alta atractie pe care o recomand din suflet este Indiana Jones and The Temple of Peril. Rollercoaster. Nu trebuie ratat! Si cum marea majoritate a celor care vin in parc stiu asta, este recomandat sa folositi FastPass.

adventureland map

Atractii:
17 – La Cabane des Robinson – Vizitati casa din copac a familiei Robinson, construita in detaliu, cu dormitoare si bucatarie, orga si cate si mai cate.
18 – Pirates’ Beach – Doua spatii de joaca pentru copii intre 3-6 ani respectiv 7-9 ani; inaltime maxima permisa: 1.40 m
19 – Le Passage Enchante d’Aladdin – Scene animate din celebrul desen animat
20 – Indiana Jones and the Temple of Peril – Atractie facuta pe modelul primului rollercoaster construit de compania Pinfari.
21 – Adventure Island – Insula tropicala cu peisaje spectaculoase, poduri si pesteri. Aveti grija sa nu va rataciti in labirint. Vizitati Corabia Capitanului Hook si Stanca in forma de cap de mort.
22 – Pirates of the Caribbean – Plimbare cu barca prin lagune cu pirati si comori pierdute.

Si ca de fiecare data, daca vreti sa vedeti filmulete din parc: aici despre Piratii din Caraibe si aici despre Indiana Jones and the Temple of Peril.

DlrpMagic.com

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back