Christopher Columbus

thumb-columbIntr-o duminica insorita, ma plimbam de zor prin magazinul Diverta din centrul Bucurestiului si, evident (!), am dat repede fuga la raionul cu dvd-uri cu desene animate. Nu mica mi-a fost mirarea cand am descoperit iar o serie de dvd-uri sub marca Prorom care contineau animeuri superbe si pe care le credeam uitate sau pierdute.

Vreau pe aceasta cale sa multumesc si sa salut initiativa Prorom de a licentia serii vechi de animeuri. Noi, toti cei de aici, va iubim. :D

Unul dintre dvd-urile lana care am tipat, plans de bucurie si sunat repede Cami ca sa tipam impreuna :D, a fost cel cu o serie anime foarte rara: “Christopher Columbus” produsa de catre Nippon Animation impreuna cu Doro TV Merchandising S.R.L. si Spanish V Centenario, in 1992 cand s-au implinit 500 de ani de la descoperirea Americii. Seria este realizata din 26 de episoade.

Personaje:
– Cristoforo Colombo
– Domenico Colombo
– Susanna Colombo
– Bartolomeo Colombo
– Giovanni, Il Marinaio
– Padre Martins
– Felipa
– Gelik
– Torres
– regele Giovanni II
– regina Isabella
– Diego Colombo
– Padre Perez

Restul personajelor si detaliile lor le puteti gasi AICI.


Photobucket

DVD-ul contine primele 3 episoade:

Ep 1: Marinarul Columb
Christopher este un baiat care-si doreste sa fie marinar cu orice pret. In schimb, tatal sau doreste ca el sa devina tesator, la fel ca el. Dupa caderea familiei Fregosa, apare o oportunitate iar tatal, Dominic, se hotaraste ca Cristofor sa se imbarce pe vas unde devine prieten foarte bun cu un marinar pe nume John.

Ep.2 Prima calatorie
In prima sa calatorie pe mare, tanarul Columb navigheaza catre insula Chios; este prima experienta la bordul unui vas si cu aceasta ocazie “invata funiile”. Intr-o zi, capitanul decide sa nu mai acosteze intr-un port, iar acest lucru ii supara pe marinari, pentru aceasta el le promite 2 zile libere in Chios. Insa dupa o scurta sedere, capitanul decide sa ridice panzele, promitand plata dubla marinarilor, dar John renunta, temandu-se de furtuna.

Ep.3 Sacrificiul lui Giovanni
Corabia pe care s-a imbarcat Columb pleaca de pe insula Chios. Temandu-se de furtuna, John poarta o discutie cu capitanul, in speranta ca il convinge [pe acesta sa renunte la drum, astaptand sfarsitul furtunii. Capitanul nu este de acord cu John si decide sa il inchida pe acesta sub punte. Noaptea, in timpul furtunii, corabia se loveste de o satanca, iar john isi sacrifica viata pentru a salva echipajul si corabia.

Pentru comanda apasati AICI.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Christofor Columbus intro anime
Vezi mai multe video din Animatie »

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back