Alf: seria de desene animate

thumb-alfNu imi vine sa cred ca am putut uita de Alf! :O Cat ma mai uitam si la seria live-action si la desenele animate cand eram mica. :X Alf este unul dintre acele simboluri ale copilariei pe care nu le putem uita.

Seria live-action a dat nastere la 2 spinoff-uri: Alf: The Animated Series si Alf Tales. Prima a avut premiera in 1987 si a rulat timp de 26 de episoade in care era prezentata viata lui Alf inainte de venirea sa pe Pamant. Alf locuieste pe planeta Melmac si este strigat pe numele sau real: Gordon. (ALF=Alien Life Form) La inceputul si sfarsitul fiecarui episod Alf cel “real” apare si povesteste privitorilor despre serial si citeste scrisori de la fani.

Personaje:

Gordon Shumway/Alf
Augie Shumway—sora cea mica a lui Gordon
Bob Shumway—tatal lui Gordon
Cantfayl—comandantul
Curtis Shumway—fratele lui Gordon
Eggbert Petty
Flo Shumway—mama lui Gordon
Larson Petty—personajul negativ
Madame Poughkeepsie—ghicitoarea
Rhonda—iubita lui Gordon
Sargent Staff
Skip—prietenul lui Gordon
Rick Fusterman—prietenul lui Gordon
Stella—chelnarita
Spudder—prietenul lui Curtis

Alf Tales a fost difuzat pentru prima oara in august 1988 si a durat pana in decembrie 1989. Aceasta serie il prezinta pe Alf si prietenii lui intruchipand personaje celebre din povesti cu zane. ;)) 21 de episoade in care Alf parodiaza povesti celebre gen Cenusareasa este un M-U-S-T! :))

Mai multe detalii AICI si AICI.

Mana sus cine s-a uitat la aceste desene sau macar la serialul live-action! Pot baga mana in foc ca toti v-ati uitat. :D


Photobucket Photobucket

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back