Sinbad Jr. and his Magic Belt

thumb-sinbadNu cred ca vreunul dintre noi sau dintre voi o sa se sature vreodata de desenele animate de la Hanna si Barbera. :P Sunt eterne si sunt preferatele mele dupa cele de la Filmation.

Azi am pentru voi o serie formata din episoade de cate 5 minute fiecare si denumita “Sinbad Jr. and his Magic Belt“. Seria povesteste aventurile fiului faimosului Sinbad si a partenerului sau, papagalul Salty, care vorbeste si este personajul amuzant al acestor desene animate. Sinbad are puteri magice care apar in momentul in care se foloseste de curaua sa magica. Vocea lui ii apartine lui Tim Matthieson care a fost si vocea seriei originale Jonny Quest.

Acest serial nu a fost lipsit de peripetii, el fiind initial produs de catre Trans-Artists, sub bagheta lui Sam Singer care a creat personajul initial pentru seria “The Adventures of Pow Wow” care facea parte din “Captain Kangaroo” de la CBS. Apoi a fost lansat de catre American International Television in 1965 impreuna cu alte desene de la Hanna si Barbera.

Nu pot sa mai zic decat ca ador acest gen de desene animate. Cu adevarat reprezinta toata inocenta si dulceata copilariei. :X Pana si liniile desenelor sunt sweet, asa…putin imperfecte cum sunt.

De abia astept sa vad acest serial. Daca vreunul stie de unde se poate lua, sa ne contacteze. ;)

sinbad-21 sinbad-3 sinbad-5 sinbad-7 sinbad-8

singer20sinbad-3 singer20sinbad-4 singer20sinbad-6 singer20sinbad-7 singer20sinbad-9Foto

Tag-uri:

  • Kmeleon

    e prima data cand aud/citesc de desenele astea:-b

  • viperel

    Desene de peste 30 de ani si te captiveaza de 1000 de ori mai mult decat astea din ziua de azi . Ar trebui sa mai ia exemple producatorii din ziua de azi.

    p.S. ,, We use the escalator ” :)) :))

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back