Disneyland – part 3: Discoveryland

entrance-50x50Dupa cum spuneam si in posturile trecute, Disneyland-ul are o proprietate speciala. Este astfel construit, incat in fiecare parte din el te transporta intr-o alta noua dimensiune, total diferita de cea de dinainte. Alt timp, alt spatiu, o cu totul alta stare de spirit. Asa ca, daca data trecuta ne-am intors in timp si am ajuns pana in perioada Vestului Salbatic, acum e timpul unei calatorii in viitor. Va rugam sa va puneti centurile de siguranta si sa va pregatiti de lansare. 3… 2… 1… Welcome to Discoveryland!!!
Avand la baza viziunea despre viitor a lui Jules Verne, Discoveryland are ca piesa centrala Space Mountain: Mission 2, unde tunul Columbiad va catapulteaza intr-o calatorie spatiala extrem de palpitanta. Veti trece de luna, si veti ajunge la marginea universului, unde veti asista la o explozie stelara foarte spectaculoasa. Eu personal consider ca aceasta este cea mai interesanta aventura din tot parcul. Si de altfel, si cea mai vizitata. Deci obligatoriu FastPass (dupa cum va povesteam aici) :)

copy-of-100_3761-half1copy-of-100_3763-halfcopy-of-100_3765-halfcopy-of-100_3795-halfcopy-of-100_3798-halfcopy-of-100_3800-halfcopy-of-100_3773-halfcopy-of-100_3782-half

De ce va mai puteti bucura aici? Puteti apara universul jucariilor de robotii invadatori ai lui Zurg alaturi de Buzz Lightyear of Star Command. Va puteti lasa micsorati pana la dimensiunea unui soarece in Institutul Imaginatiei, sau sa ignorati avertismentele lasadu-va condusi prin spatiu intr-un Star Tour de un robot incepator. Puteti apoi sa va relaxati in Videopolis, sau sa mergeti intr-o expeditie la 20.000 de leghe sub mari pe celebrul submarin Nautilus.

Harta discoveryland

Atractii:
37 – Buzz Lightyear Laser Blast – Trageti in robotii lui Zurg pe masura ce calatoriti prin univers.
38 – Orbitron (Machines Volantes) – O varianta a caracatitelor noastre.
39 – Videopolis – personajele Disney prind viata in cadrul unui show dinamic. Momentan va puteti bucura de Legenda Regelui Leu.
40 – Arcade Alpha, Arcade Beta – Atractie payable
41 – Disneyland Railroad – Discovery Station – cea mai noua dintre garile din Disneyland Paris, singura inaugurata dupa deschiderea parcului in 12 Aprilie 1992.
42 – Star Tours – simulator de zbor in universul Star Wars. Senzatiile sunt absolut geniale, deci aceasta atractie sigur nu trebuie ratata.
43 – L’Astroport Services Interstellaires – Atractie payable
44 – Honey, I Shrunk the Audience – Cinema 4D
45 – Les Mysteres du Nautilus – o plimbare la bordul legendarului submarin Nautilus. Oare ce secrete mai ascunde?
46 – Space Mountain: Mission 2 – Pregatiti-va de lansare: un rollercoaster in intuneric cu tot felul de efecte interesante.
47 – Autopia – conduceti propria masina tip anii ’50 pe un traseu futurist.

Puteti sa vizitati virtual Discoveryland pe timp de noapte prin intermediul acestui videoclip sau poate va intereseaza misterele submarinului Nautilus – incercati aici.

Credits:
Dlrp Magic
Wiki

Tag-uri:

  • yulyana

    I am from romania and i can’t go at disneyland because….. ….:((

  • Kmeleon

    si noi suntem din Romania :))

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back