Disneyland – part 2: Frontierland

Si in continuare eu o tin pe-a mea cu Disneylandul meu.:))
Astazi o sa descoperim impreuna Frontierland. Tema Frontierland este Vestul Salbatic. Pasesti inauntru si brusc te-ai intors in timp, nimic nu mai seamana cu timpurile noastre, totul este western, de la casute si restaurante pana la – n-o sa credeti – relief.
Puteti sa faceti o calatorie pe Raurile Vestului Salbatic, puteti sa porniti in cautarea aurului din Big Thunder Mountain sau in cautare de fantome in Phantom Manor. Skillurile de mare tragator la tinta va pot fi exersate in Rustler Roundup Shooting Gallery, dar va rog, aruncati-va armele si pregatiti-va sa fumati pipa pacii cu indienii din Pocahontas Indian Village.
Frontierland s-a format in jurul unei povesti privind orasul Thunder Mesa, fondat de Henry Ravenswood pentru a sustine cautatorii de aur in Big Thunder Mountain. Povestea sta de asemenea la baza unora dintre atractiile din parc, cum este de exemplu Phantom Manor.

FrontierlandPhantom ManorIntrare in Phantom Manor Big Thunder Mountain

Ce trebuie sa stiti inainte de a ajunge acolo. In Disneyland a fost construit un sistem de programari pentru atractiile principale, numit FastPass (disponibil in oricare dintre cele 4 lumi). Trebuie doar sa ajungeti la atractia pe care doriti sa o vizitati si, pe baza biletului de intrare, sa va programati vizita. Veti primi un tichet pe care este marcat un interval de timp – perioada in care trebuie sa va intoarceti, pentru a putea beneficia de avantajele FastPass. Nu veti mai pierde timpul stand la cozi interminabile (care pot ajunge chiar si la ore intregi) si veti putea incerca alte locuri pana la momentul programat. Ce trebuie sa mai stiti insa este ca nu puteti sa luati 2 FastPassuri in acelasi timp. Cel de-al 2lea FastPass trebuie luat dupa ce cel dintai expira, adica dupa ora la care ati fost programat la atractie.

Harta Frontierland

Atractii:
8 – Legends of The Wild West – Fort Comstock – vizitand veti descoperi o minunata expozitie de
9 – Phantom Manor – aveti grija la fantome… va vor insoti tot drumul pana la carusel prin incaperile misterioase si va vor spune povestea orasului Thunder Mesa.
10 – Thunder Mesa Riverboat Landing – croaziera in stil vechi pe 2 vaporase cu traditie, Mark Twain si Molly Brown
11 – Rustler Roundup Shootin’ Gallery – 74 de tinte animate cu diverse efecte. Foarte amuzant, recomand. Este una dintre putinele atractii din parc pentru care trebuie sa platiti (parca 1 sau 2 euro).
12 – Big Thunder Mountain – traiti aventura vestului salbatic la mare viteza – rollercoaster fun!
13 – Pocahontas Indian Village
14 – The Chaparral Theater – o scena enorma in interiorul unui hambar. Consultati programul pentru spectacolele care se tin in ziua respectiva. ;)
15 – Disneyland Railroad – Frontierland Depot – prima statie dupa Main Street USA. Atentie, trenul circula fara oprire pana in Fantasyland :)
16 – Critter Corral – Woody’s Roundup Village – Ferma Critter Corral cu muuuulte animale – inclusiv ponei, deliciul copiilor – va fi inlocuita in curand cu o noua atractie – Woody’s Roundup Village.

Si un mic preview:

Wikipedia
Dlrp Magic

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back