A Chipmunk Christmas

Sunt convinsa ca toti ii cunoasteti pe The Chipmunks, fie din seriile vechi (The Alvin Show), fie din seriile noi (Alvin and the Chipmunks). Ei bine, inainte de inceperea serialului Alvin and the Chipmunks in 1983, a fost difuzat un special de Craciun in care apar simpaticele personaje. Acest special a fost creat in anul 1981 si pentru prima data Alvin, Simon si David Seville au fost interpretati de Ross Bagdasarian Jr., iar Theodore de Janice Karman. Albumul ce contine coloana sonora a acestui special a ajuns pe locul 72 in Billboard Pop Albums Chart si este ultimul care a devenit album de aur.

In film il cunoastem pe Tommy, un baietel foarte bolnav, pentru care parintii isi cheltuie toti banii pentru a-l face bine. Din acest motiv, venirea sarbatorilor este un motiv de tristete avand in vedere ca nu sunt bani pentru cadouri.
Alvin se afla intamplator intr-un magazin unde se vindeau muzicute, cand aude discutia dintre sora lui Tommy si mama sa, in care fetita ii spunea mamei ca ar trebui sa-i cumpere lui Tommy o muzicuta pentru a-i face o bucurie de sarbatori. Mama refuza sa cumpere cadoul pentru ca toti banii trebuiau sa meaga pe tratamentul baiatului. Induiosat de poveste Alvin decide sa-i dea lui Tommy muzicuta lui si, cand mai tarziu trebuie sa participe la un concert, este nevoit sa le spuna celorlalti ce se intamplase. cei trei pun la cale un plan prin care sa starnga bani pentru a cumpara o alta muzicuta, plan de care Dave nu trebuia sa afle pentru ca cea veche fusese un cadou din partea lui pentru Alvin, iar Alvin se temea ca sentimentele lui Dave sa nu fie ranite afland ca n-o mai are.
Ce se va intampla in continuare si cum se vor rezolva toate, va las sa descoperiti singuri…..va spun doar ca Alvin primeste un ajutor nesperat.


A Chipmunk Christmas de Rugratskid4

OST
It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas
Chipmunk Jingle Bells
The Chipmunk Song (Christmas Don’t Be Late)
The Spirit of Christmas
Have Yourself a Merry Little Christmas
Crashcup Invents Christmas
Here Comes Santa Claus (Right Down Santa Claus Lane)
Silent Night
Sleigh Ride
Deck the Halls
We Wish You a Merry Christmas
Voci
Ross Bagdasarian, Jr. – Alvin, Simon, David Seville
Janice Karman – Theodore, Angela Waterford
June Foray – Mrs. Claus, Mrs. Waterford
Frank Welker – Santa Claus
Shepard Menken – Clyde Crashcup
R. J. Williams – Tommy Waterford
Regie: Phil Monroe
Scenariu: Janice Karman si Ross Bagdasarian Jr.
Producatori: Ross Bagdasarian Jr. si Janice Karman
Muzica: Chris Caswell
Durata: 24 minute

Tag-uri:

  • ana

    foarte dragut:x :x :)

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back