Those Who Hunt Elves

ANUNT IMPORTANT
Atentie!! Acesta nu este un anime cu greutate. Daca asteptati un subiect interesant si nemaintalnit sau niste personaje foarte bine conturate, anime-ul de fata nu se incadreaza in respective categorii. Acest anime este doar comedie!! Nu solicita celule cenusii!! :D

Povestea este relativ simpla si porneste de la un subiect destul de des intalnit in lumea anime/manga: transportul uneia sau mai multor persoane din epoca moderna in trecut sau intro lume magica si incercarea de a se intoarce.


Junpei Ryuzouji, Ritsuko Inoue si Airi Komiyama se trezesc transportati din Japonia moderna intrun taram plin de magie si populat de elfi. Mistress Celcia Marie Claire, se ofera sa-i ajute sa se intoarca acasa folosind o vraja dar, in timp ce spunea incantatia, atentia ii este distrasa si vraja este rupta in bucati ce sunt imprastiate in toata lumea. De aici porneste toata comedia pentru ca cei patru pleaca in cautarea fragmentelor ce se imprimasera pe pielea elfilor (mai precis spus a elfelor). Pentru a le descoperi ei trebuiau sa dezbrace fiecare elfa intalnita. Acum sa nu va ganditi ca o sa vedeti nuditate la tot pasul. Nici vorba! Totul este realizat in asa fel incat orice copil peste 12 ani sa poata vedea serialul ;). Toate situatiile hilare in care cei patru intra, sunt rezultatul acestor cautari.
Sa va spun cate ceva despre personajele principale:


Junpei Ryuzouji este un tanar de 19 ani, cam prost (fie vorba-ntre noi :)) ), luptator de arte martiale si care poseda o forta fizica foarte mare. Din cauza ca ii cam fug ochii dupa femei intra in tot felul de incurcaturi.
Ritsuko Inoue este o fata in varsta de 16 ani, cam baietoasa, experta in tehnica militara . Ea il conduce pe Mike, foloseste cu succes arsenalul militar si vorbeste fluent engleza si germana. Cu toate acestea are si cateva puncte moi: inca mai crede in Mos Craciun, ii este frica de fantome si este foarte atasata de Pichi.
Airi Komiyama este actrita, are 24 de ani si este foarte frumoasa. Spre deosebire de ceilalti doi, ea nu se bazeaza pe forta talentul ei fiind acela al deghizarilor. De asemenea, este foarte priceputa in a concepe planuri. Poarta in permanenta asupra sa o sabie Katana si o trusa de make-up.
Mistress Celcia este o vrajitoare elfa, pe alocuri isterica si in permanent conflict cu Junpei, de care este indragostita in secret. Se poate transforma in diverse animale dar in acelasi timp are si “obiceiul” de a ramane blocata in acele transformari.
Mike este un tanc posedat de spiritul unei pisici.
Pichi este o creatura interdimensionala, cu aspectul unui ursulet de plus si cu abilitatea de a produce hartie igienica :))


Si acum sa va spun ce este cu adevarat remarcabil la acest anime: vocile folosite pentru personajele principale.
Junpei – Tomokazu Seki (Ken Wakashimazu din Captain Tsubasa ; Sousuke Sagara din Full Metal Panic ; Shuichi Shindou din Gravitation)
Ritsuko – Yuuko Miyamura (Kazuha Toyama din Detective Conan)
Airi – Michie Tomizawa (Sailor Mars din Sailor Moon ; Manami Kasuga din Kimagure Orange Road)
Celcia – Kotono Mitsuishi (celebra Sailor Moon ; Misato Katsuragi din Neon Genesis Evangelion ; Excel din Excel Saga)

Gen: Shonen, Comedie, Actiune, Fantasy, Aventura
Manga
Autor: Yu Yagami
Editura japoneza: MediaWorks
Editura engleza: ADV Manga
Revista: Dengeki Comic Gao!
Perioada: iunie 1995 – martie 2003
Volume: 21

Anime
Regizor: Kazuyoshi Katayama
Studio: Group TAC
Retea tv: TV Tokyo
Episoade: 24 (doua sezoane)
Prima difuzare: octombrie 1996-decembrie 1996 (primul sezon) ; octombrie 1997-decembrie 1997 (sezonul 2)

Opening 1 Angel Blue / Naoko Hamasaki

Opening 2 Round 11 / Naoko Hamasaki

Ending 1

Ending 2

Wikipedia ; Torrent

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back