Lady Georgie – Episodul 40

In episodul de azi Lowell ii reproseaza ducelui Dangering manevra murdara, la care acesta ii raspunde ca el nu a spus nimic in fata reginei ca sa-si apere decizia. Ducele ii reaminteste pedeapsa celor care tradeaza increderea reginei. Intre timp Elisa ii spune ca il asteapta in zadar pe Lowell deoarece acesta va veni inapoi cu decizia de a se casatori cu ea. Apoi nu se poate stapani si ii spune ca este fiica unui exilat, povestind ca unchiul ei a identificat blazonul de pe bratara si ca ii apartine contelui Gerald, condamnat pentru tentativa de asasinat asupra reginei. Georgie este trista ca, desi in sfarsit a aflat numele tatalui ei, s-a intamplat astfel. Elisa ii spune ca daca nu pleaca, vor afla toti invitatii cine este iar Lowell ar avea probleme. Cain ii vine in ajutor si o ia cu el in mijlocul salii, unde nu indrazneste nimeni sa o atinga. Georgie il roaga sa danseze cu ea iar acesta accepta, insa i se face rau, in timp ca in marginea salii apar cei doi care au incercat sa-l omoare pe Abel. In ciuda durerilor, Cain se ridica, se scuza si paraseste sala. Pe coridor durerile devin insuportabile iar Irwin se ofera sa-l ajute. Cain il respinge, dar vin cei doi barbati, care se dovedesc a fi garzile lui. Cain isi pierde cunostiinta si garzile il duc in camera lui dintr-unul din turnuri, dupa care inchid usa cu cheia si o zavoresc. In mijlocul durerii, Cain ii cere scuze lui Georgie ca nu ii poate spune ca este Arthur, amintindu-si apoi cum a fost impuscat in cap.
Pe balcon ducele Dangering ii spune lui Lowell ca daca se afla cine e tatal lui Georgie, aceasta ar fi in pericol si ca politia nu ar lasa-o sa scape. Il pune sa aleaga intre Georgie si Elisa, promitandu-i ca-si va folosi autoritatea ca sa o apere pe Georgie. Pe drumul spre sala de bal Lowell se intreaba ce poate sa faca pentru a evita casatoria cu Elisa. Ajuns in sala o invita pe Georgie la dans. Elisa il intreaba ce face si Lowell o roaga sa il lase sa-si ia adio de la Georgie. Satisfacuta, Elisa se indeparteaza primind felicitarile anturajului. Georgie il intreaba ce se intampla iar Lowell ii spune sa se indrepte spre usa fara a se opri din dans. Ii explica faptul ca trebuie sa fuga din Londra si ca ii va spune de ce mai incolo. Vor reusi cei doi indragostiti sa scape de intrigile Elisei? Aflati urmarind acest episod.

Actualizat in 02 aprilie 2009 de Monica.

Tag-uri:

  • miho

    si eu il astept sa fie tradus de cineva in romaina dar se pare ca degeaba tot astept de ja a trecut un an daca nu mai mult si tot de geaba dar inca mai sper sa il traduca cineva

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back