Lady Georgie – Episodul 39

In episodul de azi Georgie pleaca din casa familiei lui Katherine, nedorind sa le faca probleme. Din nefericire, nu are unde sa se duca, asa ca se opreste pe un pod sa se gandeasca ce va face mai departe. Cand o trasura trece pe langa ea, il vede inauntru pe Arthur. Nestiind insa de ce Arthur ar fi la Londra, crede ca s-a inselat si isi continua drumul. Vederea unui caine vagabond ii aminteste de Junior, pe care l-a lasat cu Katherine, convinsa ca ii va fi mai bine cu ea. Se indreapta spre locul unde ii intalnise pe Emma si Dick, mirii din episodul anterior si se gandeste sa le ceara lor ajutorul. Intr-un bar in care s-a oprit ca sa ceara adresa lor este acostata de cativa clienti care o invita intr-un mod agresiv sa bea cu ei. Vazand ca au un bumerang, face o demonstratie a abilitatilor ei cu acesta si profita de uimirea lor ca sa plece. Ajunsa la adresa lui Emma si Dick, bate la usa si doar cand Dick iese furios sa raspunda isi da seama ca intrerupe noaptea nuntii lor. Cei doi ii ofera gazduire cu draga inima pana isi va gasi de lucru, iar Georgie este induiosata de generozitatea lor.
Lowell se ocupa de alegerea unor rochii pentru Georgie cand are un acces de tuse si vede pe mana sange.
Abel este refacut dupa ranile din episodul anterior. Dl.Alan ii observa interesul pentru desenele unor nave si dupa ce ii testeaza cunostiintele ii ofera postul de asistent.
Lowell o viziteaza pe Georgie la noua ei adresa, pe care i-a comunicat-o intr-o scrisoare. Diferentele dintre cei doi se vad din nou cand Georgie isi exprima incantarea pentru camera unde sta iar Lowell spune ca i se pare prea simpla. Ii arata rochia pe care i-a adus-o pentru bal si se bucura de prezenta ei, care il face sa uite de boala si griji.
Actiunea se muta la Arthur, care se afla in casa ducelui Dangering. Acesta ii spune Elisei ca Georgie este fiica unui exilat si ca nu va permite sa participe la Balul Regal. Elisa il roaga sa o lase sa mearga, urmand ca ea sa o faca de ras in fata tututor de la bal cu aceasta informatie.
Seara balului a venit. Veti afla cum se va descurca Georgie si ce alte surprize o asteapta la Balul Regal urmarind episodul.

Actualizat in 02 aprilie 2009 de Monica.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back