Lady Georgie – Episodul 31

Episodul de azi incepe aratand-o pe Georgie in rolul ei de mus, avand probleme din cauza lui Junior. Din fericire, Katherine ii ia apararea, ppvestindu-i apoi ca un hot a intrat in cabina si a luat o sticla de brandy vechi si un medalion. Un alt marinar subliniaza ca acest lucru e imposibil, capitanul este atat de sever incat nimeni nu ar risca o pedeapsa pentru o prada atatade mica. Junior il adulmeca pe Kenny cu insistenta, spre amuzamentul lui Georgie. Junior insa il urmareste in cabina, unde Kenny ii ofera, pentru a-l potoli, sa bea din brandy-ul furat.
Povestea il urmeaza pe Abel, pe vaporul pe care s-a imbarcat, uimit de limbajul marinaresc al unui papagal. Incearca sa-l faca sa-i spuna numele lui Georgie, fara prea mult succes, dar promite sa mai incerce. Se gandeste la mama lui si la Arthur, reinnoind promisiunea ca o va gasi pe Georgie si o va duce acasa. Arthur insa, aflat la mormantul mamei, ii promite ca le va transmite lui Abel si Georgie ultimele ei cuvinte.
Intre timp Kenny se straduieste sa-i potoleasca sughitul lui Junior, cand apare Georgie. Fata observa sticla de brandy, insa nu face legatura cu furtul din noaptea trecuta. Il mustra aspru pe Junior si il ameninta pe Kenny ca-l va arunca in mare, razbunandu-se pe abuzurile lui. Kenny crede ca “Joe” l-a prins si planuieste sa-l arunce in mare.
La scurt timp se descopera ca micuta Katherine a cazut in apa, dar nimeni nu are curajul sa se arunce dupa ea deoarece zona este plina de rechini. Tatal disperat este tinut de marinari, dar Georgie se leaga cu o franghie si se arunca in gol. Din nefericire, previziunile au fost indreptatite si cele doua fete sunt atacate de rechini. Cum vor reusi sa se salveze?

Actualizat in 02 aprilie 2009 de Monica.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back