Lady Georgie – Episodul 29

In episodul de azi e ziua in care Georgie trebuie sa se intoarca acasa. Toata lumea este energetica iar Abel face o gluma neinspirata berbecului Cezar, care ii simte prezenta lui Georgie. Aceasta ii privea din copacul de langa casa, luandu-si la revedere de la toti si intrebandu-se daca va mai vedea vreodata locurile unde a crescut. Junior ii ia urma si o convinge sa il ia cu el. Unchiul Kevin gaseste scrisoarea lasata de Georgie, unde ii povesteste ca planuieste sa se imbarce deghizata ca baiat pe un vas care sa o duca in Anglia, sub numele Joe Buttman.
Lowell se gandeste la ea, dar gandurile ii sunt intrerupte de venirea Elisei. Aceasta isi cere scuze pentru reactia ei si il roaga sa-i pastreze o amintire frumoasa, uimindu-l cu nobletea afisata.
In port Georgie, cu parul scurt si deghizata in baiat, isi cauta de lucru. Un gentilom cu fetita lui o roaga sa-l ajute sa caute o haina de cangur. Katherine, fetita gentilomului, se dovedeste a fi o razgaiata care nu stie sa accepte un refuz. Se indragosteste pe loc de Georgie si nu o lasa sa plece pana nu-si gaseste haina dorita. Intre timp Jessica afla adevarul despre Georgie si iubirea lui Abel.
Katherine isi urmeaza capriciile pana la capat, spre disperarea tatalui si exasperarea lui Georgie. Se agata de ea, “anuntandu-si” tatal ca a decis sa-si asculte iubirea si sa ramana cu “Joe”, moment in care tatal o ia cu forta, multumindu-i lui Georgie pentru ajutor.
O intalnire cu o persoana cunoscuta risca sa o dea de gol pe Georgie. Va reusi sa-si pastreze identitatea ascunsa pana la capat?

Actualizat in 02 aprilie 2009 de Monica.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back