Lady Georgie – Episodul 28

In episodul de azi Georgie incepe sa-si revina. Unchiul Kevin ii povesteste ce s-a intamplat si Georgie retraieste intamplarile recente. Ii implora pe Abel, Arthur si unchiul Kevin sa-i spuna cine este si cine sunt parintii ei. Unchiul ei accepta sa-i spuna ce stie daca Georgie mananca o farfurie de supa, ca sa-si revina. Acasa, mama lor incepe sa resimta plecarea copiilor, inclusiv a lui Georgie.
Unchiul Kevin ii povesteste fetei cum a fost gasita, moartea mamei ei, secretul bratarii de aur si adoptarea fetei. Georgie este trista deoarece nu a reusit sa afle nimic despre parintii ei si se simte singura. Cei doi baieti incearca sa-i reaminteasca ca ei tin la ea iar unchiul Kevin ii povesteste cum a fost salvata de Arthur si cautarile lui Abel.
Un scurt flashback ne duce pe vaporul cu care Lowell se intoarce in Anglia si vedem cum acesta a anunta pe Elisa ca are ceva important de vorbit cu ea.
In casa Buttman, mama este de neconsolat. Face curat in camerelor copiilor, sperand ca se vor intoarce toti trei cat mai repede. Isi aminteste de copilaria celor trei, rasul vesel al lui Georgie si lacrimile o podidesc.
Cei doi baieti ii spun unchiului Kevin ca nu au nici o intentie sa-si revada mama dupa tot ce s-a intamplat. Acesta incepe sa le explice motivele din spatele comportamentul ei si grijile pe care si le-a facut pentru toti trei.

Actualizat in 02 aprilie 2009 de Monica.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back