Sailor Moon SuperS Special 3

Imi cer scuze pentru intarziere, a durat mai mult decat de obicei ca Megavideo sa termine de urcat si pregatit fisierul video. Sunt din nou probleme cu streamul pe pagina de blog, asa ca va las link-ul la pagina Megavideo.

Sailor Moon SuperS Special este un special de 45 minute alcatuit din 3 mini-episoade care a fost transmis in 8 aprilie 1995. Actiunea are loc dupa ce Chibiusa si Usagi au primit noile brose de transformare de la Pegas.

Al treilea mini-episod, numit Chibiusa’s Adventure! The Dreaded Vampire Castle, o are ca protagonista pe Chibiusa, care banuieste ca noua eleva transferata in clasa ei este un vampir. Acest mini-episod este bazat destul de mult pe Chibiusa’s Picture Diary din manga. Finalul acestuia este finalul specialului, povestea aratandu-le pe Usagi, Chibiusa si Luna la fantana arteziana primind un apel de la Ami ca un nou monstru trimis de Zirconia a aparut.

Trivia: Este singura data cand apare puterea Sailor Special Garlic Attack.

Descarcare: Torrent – contine toate cele 3 mini-episoade intr-un fisier video.

Tag-uri:

 • dorina

  buna,

  am 21 de ani…acum…cand urmaream Sailor Moon aveam vreo 10…..
  va roooooog…spuneti-mi daca stiti de unde se pot procura DVD-uri cu toate seriile Sailor Moon….mi-ar placea foarte mult sa revad toooate episoadele….recunosc ca si acum imi place Sailor Moon ca si acum 10 ani :”> ….astept un raspun neaparat……

  multumesc

  dorina

 • Kmeleon

  @ Dorina: se gasesc pe Amazon ;)

 • Pingback: Sailor Moon recap | Desenele Animate ale Copilariei :: Sandy Bell, Sailor Moon, Candy Candy, Lidia()

 • gabi

  dar de ce nu mai traduceti desenel acestea cu sailor mon eu astept traducerea ca alta limba nu stiu va rog sa le traduceti va multumesc

Parteneri

 • AnimationMagazine.eu
 • Edge and Back