Plastic Man

Plastic Man (Patrick “Eel” O’Brian) este un personaj celebru de benzi desenate care a luat viata in 1941 in “Police Comics“, el fiind realizat de catre Jack Cole. Dupa aceasta el a dobandit propria revista publicata de catre Quality Comics si apoi de catre DC Comics cand QC a dat faliment in 1956.

Personajul, celebru pentru abilitatea sa de a se lungi la infinit, a aparut pe tv in cadrul show-ului “The Plastic Man Comedy/Adventure Show” reralizat de catre Ruby-Spears Productions in 1979. Show-ul se gasea in cadrul programului de sambata dimineata dupa “Super Friends“. In cadrul lui se puteau gasi povestiri despre Plastic Man, Baby Plas, Plastic Family, Mighty Man & Yukk, Fangface & Fangpuss si Rickety Rocket.

Personaje:
Platic Man
Penny: sotia lui Plastic Man
Hula-Hula: ajutorul hawaian a lui Plastic Man care este vesnic urmarit de ghinion
Baby Plas: copilul lui Penny si Plas. Este din nastere un baietel saltaret care sare ca o minge de colo colo
The Chief: este seful lui care ii da ordine sa prinsa personajele negative

Va las mai jos toate episoadele din aceasta serie gratie lui Alex aka Shadowboro.

Plastic Man

Plastic Man

Tag-uri:

  • Pingback: Super Friends | Desenele Animate ale Copilariei :: Sandy Belle, Sailor Moon, Candy Candy, Lidia()

  • Pfoai….unul dintre acele cartoons care mi-a ramas pe hard disk in folderul incomplete vreo 2 ani. Din fericire s-a reusit encodarea in totalitatea a acestui show exceptional. Trebuie sa recunosc ca avionul era de-a dreptul fenomenal. Daca nu ma insel putea chiar sa decoleze pe verticala – un adevarat Harrier al acelor timpuri.
    Supershow in stilul caracteristic Ruby-Spears/Hanna Barbera.
    Nu trebuie sa uitam cine a dat vocea acestui personaj – Michael Bell. Am cautat si am mai aflat ca el da vocea lui Earnie Devlin(Devlin) si a lui Ezekiel Rage – sinistrul personaj din The Real Adventures Of Johnny Quest. Tare de tot omu’!!!

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back