Magical Girl Lalabel

Trebuia sa sarbatoresc cumva faptul ca am reusit sa downloadez primele 5 episoade din acest serial. :D Cum sa sarbatoresc asta mai bine decat scriind un post despre un alt faimos shojo: “Lalabel“.

Lalabel sau Mahō Shōjo Raraberu este o fetita magica care are in posesia sa o bagheta magica si o caseta magica PLINA de tot felul de lucruri minunate si magice la randul lor. Toate sunt vesele si frumoase in lumea ei fermecata pana in ziua cand il observa pe Biscus incercand sa ii fure obiectele. Dintr-o greseala amandoi sunt zvarliti pe Pamant unde ea este gasita inconstienta de catre familia Tachibanas. Familia este convinsa ca ea este orfana si o lasa sa stea la ei. Lalabel se decide sa ramana o perioada mai lunga pentru a putea sa il prinda pe Biscus. Impreuna cu Teko si Tako, nepotii familiei, incepe sa mearga la scoala, sa se indragosteasca si sa scrie proverbe in jurnalul ei, toate acestea in timp ce se lupta cu rautatile lui Biscus.

Serialul a fost realizat de catre Toei Animation si a fost difuzat in original din 15.02.1980 pana pe 27.02.1981. Este impartit pe 49 de episoade si a fost creat de catre Eiko Fujiwara.

Torrent.

Ce ma intriga pe mine este asemanarea IZBITOARE dintre Biscus si Boris din “Le Tour du Monde de Lydie “. Va las mai jos genericul ca sa va dati si voi cu parerea.

Spot tv cu reclama la bicicleta

O parte din episoade:

Tag-uri:

 • Kmeleon

  acum mi-am dat seama ca ai zis ca-l downloadezi …. de ce aveam eu impresia ca il ai deja?:-?

 • Ada

  Poate pentru ca il downloadez de un secol? :D Am Alpen Rose intreg.

 • Kmeleon

  eu ti-am zis sa faci o lista da’ nu vrei:-w ….sa stie si je ce ai si ce nu/:)

 • Ada

  Se numeste “lene”. :D

 • Kmeleon

  cred ca ma astepti pe mine sa vin la Timisoara sa fac lista =)) … #-o

  eu imi iau Creamy Mami acum :D

Parteneri

 • AnimationMagazine.eu
 • Edge and Back