Lady Lady!!

Mai mult ca sigur ca majoritatea dintre voi stiu acest serial sub numele de “Milly, un giorno dopo l’altro“, el fiind difuzat sub acest nume de catre televiziunea italiana Italia 1 in 1989.

Serialul este inspirat dupa managa-ul “Lady Lady” al lui Hanabusa Youko si publicat in 1987 de catre Akita Shoten. Daca manga-ul avea 55 de episoade, Toei Animation a realizat povestea micutei pe parcursul a 21 de episoade pentru prima serie si 36 pentru cea de a doua “Lady Lin“.

Milly (Lin) este fiica vicontelui englez George Russell pe care nu l-a cunoscut insa niciodata, ea locuind in japonia cu mama ei. Intr-o zi speranta ca il va cunoste se iveste si ea pleaca impreuna cu mama ei inspre Anglia. Pe drum insa are loc un grav accident de masina si mama ei moare… Milly se trezeste astfel trista si singura in casa luxoasa a tatalui ei unde o cunoste pe sora ei vitrega Srah. Chiar daca la inceput Sarah este geloasa pe Milly, intr-un final, bunatatea si dragalasenia lui Milly o cuceresc pe Sarah si ele devin prietene. Intra in peisaj Edward si Arthur, doi prieteni buni ai Sarahei. Fata se indragosteste in secret de Arthur, dar acesta se logodeste cu sora ei.

Din nefericire contele George Russell este pe cale de a se căsători pentru a treia oară cu baroneasa Maude, care are din căsătoria precedentă doi fii, Thomas si Mary. Cei doi baieti si rasfatata Pestifero nu pierd ocazia de a o umili pe Milly pentru originile sale modeste. Pe deasurpa, bunicul ei nu doreste sa o accepte pentru ca mama ei nu era de vita nobila. In schimb o prefera pe baroneasa impreuna cu copii ei. Pentru a nu provoca probleme suplimentare pentru tatal său, Milly merge să trăiască cu matusa Isabel ca sa invete sa devina o adevărată doamnă (şi de aici să înţelegeţi titlul original manga “Lady Lady“).

Titluri alternative:
Chiquitina (spaniolash)
Gwendoline (franceza)
Mała Dama (poloneza)
ليدي ليدي (araba)
レディレディ! (japoneza)

Melodie de inceput:
“LADY” – Shonen-tai
Melodie de sfarsit:
“Futari dake no Moonlight” – Shonen-tai

Va recomand cu caldura acest clasic shojo pe care il puteti viziona online AICI sau descarca AICI. Dupa jump aveti un player cu toate episoadele. :D

Tag-uri:

 • Comment J’ai peut obtenir les desenes animates Lady lin?

 • dans la lague romain?

 • cum pot sa obtin desenele Lady Lin in limba romana ?

 • intellect

  Dupa stiinta noastra, inca n-a tradus nimeni acest desen animat in limba romana.

 • fiindca nu se gasesc sub in engleza si nici episoade toata lumea cauta originale limba jap cu sub in engleza ca sa poata fii traduse

 • phlu

  desenul asta a fost difuzat pe tvr 2 acum mult timp. din pacate nu l-am gasit online nicaieri sub nicio forma…

 • Alina

  seamna un pic cu Candy daca imi aduc aminte bine :) E un blog minunat!

 • irina

  l-a gasit cineva cu o subtitrare sau dublare in engleza sau italiana ?

Parteneri

 • AnimationMagazine.eu
 • Edge and Back