Wile E. Coyote and Road Runner

De cand ma stiu am fost siderata de stupizenia unui anume personaj. Din multele desene animate si anime-uri ce le-am vazut la viata mea, Wile E. Coyote mi se pare cel mai stupid, idiot dar in acelasi timp hilar, personaj de desene animate. Nenumarate sunt incercarile lui de a-l prinde pe Road Runner, incercari in care isi foloseste intreaga inventivitate dar care intotdeauna sfarsesc prin a se intoarce impotriva lui.
Cel mai mult imi place faptul ca este un cartoon non-vocal, totul bazandu-se pe imagine. Rare sunt ocaziile in care Wile E. Coyote vorbeste, si atunci are o voce rafinata care nu se potriveste deloc cu persoana sa :)), iar Road Runner nu scoate decat celebrul “Beep, beep“. Exprimarea celor doua personaje este facuta prin semne scrise pe care acestea le ridica din cand in cand.
La inceputul fiecarui episod cele doua personaje primesc cate un nume latinizat care sa le defineasca cat mai bine.
Astazi avem primul episod al acestei serii Looney Tunes realizate de Warner Bros. Episodul se numeste Fast and Furry-ous, a fost realizat in 1949 si are 7 minute. Numele latinizate ale celor doi sunt “Accelleratii incredibus” pentru Road Runner si “Carnivorous vulgaris” pentru Coyote.
Va doresc spor la ….. ras :D

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back