Piratii Apei Negre – episodul 21 – FINAL

Episodul 21 – The Living Treasure

Astazi avem, din pacate :(, ultimul episod din aceasta serie. Daca va aduceti aminte v-am spus ca seria nu a fost terminata asa ca sa nu va mirati de felul in care se sfarseste.

Ren se afla, in continuare, in cautarea celei de-a Opta Comori, comoara pe care incerca, fara succes, sa o gaseasca de foarte mult timp. Norocul lui se schimba si astfel descopera ca aceasta comoara era o micuta fiinta ce traia pe insula Luptatoarelor Delpha. Ren, Tula si Ioz sunt capturati de aceste Luptatoare asemanatoare Amazoanelor. Vom vedea ca malefica lor regina, Malu, avea planuri cu cei trei.

Sper ca v-a facut placere sa urmariti acest serial impreuna cu mine si sa va amintiti de aventurile lui Ren si ale prietenilor lui.
Bye!!!!

Tag-uri:

 • luci

  incredibil.. ca prin minune mi-am adus aminte de un cuvant din numele acestei serii.. si da.. am dat de el, si-i fac si un download, ca sa aiba si nepotii mei desene adevarate cum au avut parintii nostri .. ei bine , basme ;))… cateva cuvinte ce vor sa insemne un nultumesc.. si mai era unu mama luii :(( pe rtt televiziune locala Bv, si nici nu stiu cum ii spune.. nici macar anu.. dar stiu ca mi-a placut tare mult tare tare.. un SciFi glumetz.. o lume a viitorului ajunsa in paragina, un copil ca de la tzara crescut intre ruine ce ajunge sa infrunte cele mai mari armate doar cu o fortza ca a unui tzaran ;)) si instinct si da.. dragoste.. ;)) ceva japonez in orce caz..
  mai cotrobai io.. poate dau de el.. Doamne ajuta

 • am cautat acest serial de am innebunit… mersi ca m-ai ajutat:D:D:D

 • Kmeleon

  @ jojo: si pentru mine a fost sarbatoare cand l-am gasit ;))

 • cel mai frumos desn animat existent vreodata multunesc

Parteneri

 • AnimationMagazine.eu
 • Edge and Back