Grimm Masterpiece Theatre-Snow White and Rose Red

Astazi va aduc o poveste a Fratilor Grimm mai putin cunoscuta, despre doua surori pe nume Snow White si Rose Red, ce traiau intro casuta din padure impreuna cu mama lor. Cele doua surori obisnuiau sa mearga in padure pentru a culege fructe salbatice si a se juca, in timpul verii, iar in timpul iernii sa stea la gura sobei in timp ce mama lor le citea o poveste. In timpul unei astfel seri de iarna, un Urs le bate la usa si le cere gazduire.
Vazand ce prietenos este, cele doua fete ajung sa indrageasca Ursul si astfel el ramane cu ele toata iarna. La inceputul primaverii, ursul trebuie sa se intoarca in padure, iar fetele se intristeaza foarte tare si il roaga sa ramana. Ursul le spune ca avea treburi importante de facut si mai ales trebuia sa gaseasca o comoara ce ajunsese in mainile unui Gnom rau. Gnomul il vrajise pe Urs si acesta trebuia sa-l gaseasca pentru a ridica vraja. Intruna din zile, dupa plecarea Ursului, cele doua surori se duc in padure pentru a culege cateva din frumoasele flori de primavara. Acolo gasesc un Gnom ce-si prinsese barba intrun bustean. Pentru ca nu reusesc sa-l scape, Snow White ii taie barba gnomului si-l elibereaza. Dar Gnomul nu e mutumit de aceasta rezolvare si le alunga pe fete.
Este Gnomul intalnit de fete cel care il vrajise pe Urs? Va reusi Ursul sa scape de vraja? Vom afla cine este Ursul si care este povestea lui? Raspunsurile la aceste intrebari le veti afla urmarind povestea pana la capat.
Enjoy!!

Snow White and Rose Red
Vezi mai multe video din Animatie »

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back