Pirates of the Dark Water (Piratii apei negre)

Daca tot am gasit ceva timp liber la birou, am zis ca trebuie neaparat sa trec in revista un serial care a facut istorie si la noi si dincolo in ciuda faptului ca nu a fost terminat. :(
Pirates of the Dark Water” este unul dintre cele mai cunoscute seriale ale anilor ’90 create de David Kirschner pentru Hanna and Barbera. Actiunea se petrece pe planeta Mer si seria prezinta aventurile unui grup de aventurieri care au plecat in cautarea a celor Thirteen Treasures of Rule pentru a putea opri The Dark Water. The Dark Water este o substanta semi-constienta care inghite tot in calea ei, otravind apele de pe planeta Mer.

Aventurierii sunt:

Ren: este printul unui regat disparut, Octopon, si a fost crescut de catre ingrijitorul unui far undeva la marginile regatului sau. Singura amintire legata de tatal sau este sabia lui sparta pe care o poarta tot timpul (Mai multe)
Niddler: personajul comic al serialului, o pasare-maimuta care a apartinut prima oara lui Bloth. Provine de pe insula Pandawa si este mare amator de mancare (Mai mult)
Tula: este personajul magic al seriei, poate controla elemente din natura si este foarte incapatanata (Mai mult)
Ioz: adevaratul pirat, initial scopul sau este doar sa se imbogateasca, dar pe parcursul serialului se maturizeaza si ajunge sa tina mult la colegii lui (Mai mult)
Bloth: personajul negativ principal, pirat si capitan pe Maelstrom, il uraste pe tatal lui Ren, Primus, pe care l-a tinut in captivitate 17 ani (Mai mult)
Mantus: agiotantul lui Bloth (Mai mult)
– Konk: personajul hidoso-comisc al seriei, mic si fara un picior, are o fata de purcel si este cam prost (Mai mult)
Alte personaje AICI si AICI

Episoade:
1. The Quest
2. Dishonor
3. Break Up
4. Betrayal
5. Victory
6. Andorus
7. A Drop of Darkness
8. The Beast and the Bell
9. Panacea
10. King Niddler
11. The Collection
12. The Little Leviathan
13. The Darkdweller
14. The Dark Disciples
15. The Ghost Pirates
16. The Dagron Master
17. The Game Players of Undaar
18. The Pandawa Plague
19. Sister of the Sword
20. The Soul Stealer
21. The Living Treasure

Va recomand cu drag un site extraordinar unde puteti gasi pentru download inclusiv revistele de benzi desenate realizate de catre Marvel in noiembrie ’91: Click. Tot pentru download, dar de data asta seria, va invit sa intrati AICI.

Si acum…evident…sa vedem unele imagini si genericul serialului. Vizionare placuta :DTag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back