Tom & Jerry – Neapolitan Mouse

Neapolitan Mouse este al 86lea din 114 desene avandu-i protagonisti pe Tom si Jerry realizate de: William Hanna si Joseph Barbera si produse de Fred Quimby

Trivia: Desi realizat in 1954, desenul a aparut abia pe la sfarsitul lui 1954. Este unul dintre putinele desene in care cei doi protagonisti sunt prieteni aproape pe intreg parcursul povestii.
Animatia: Ed Barge, Irven Spence, Ray Patterson si Kenneth Muse
Backgrounds: John Didrik Johnsen
Muzica: Scott Bradley
Rezumat: Cei doi poposesc in Italia, unde bineinteles incep sa se fugareasca. Un soarece italian il apara pe Jerry explicand ca nu suporta ca cineva mai mare sa se lege de cineva mai mic, lucru perfect probat in momentul in care il scapa si pe Tom din ghiarele unui catel italian. dandu-si seama cine sunt Tom si Jerry si fiind un mare fan al acestora, soarecele napolitan ii plimba prin zona si ii trateaza cu specialitatile locului. Atunci cand catelul impreuna cu alti doi dulai ii urmaresc cei trei scapa cu ajutorul unor roti mari de branza.


Tom & Jerry – Neapolitan Mouse
De silentrock06

Tag-uri:

  • Kittutza

    Tom&Jerry…intotdeauna adorabili :X

  • baby.rux

    :D , mie imi plac mai ales desenele mai vechi, mi se pare ca in cele mai noi l-au cam “zbarlit” pe bietul Tom, l-au pus la cura de slabit… si i-a disparut si verdele din ochi :( . Voiam sa le iau asa pe rand, dar cred ca pentru week-end-ul viitor am sa va pregatesc o surpriza, niste episoade ceva mai speciale !!

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back