Tom & Jerry – Haunted Mouse

Haunted Mouse este un desen realizat si produs deChuck Jones
Muzica: Eugene Poddany
Trivia: joc de cuvinte cu referire la casa bantuita; este un fel de raspuns la un desen produs de Hanna si Barbera, in care Tom are un var identic, George, zapacindu-l de tot pe bietul Jerry. (Timid Tabby – desen pe care il veti urmari si la noi)
Rezumat:
In vizita la Jerry vine un soarece magician, care arata la fel ca simpaticul soricel, doar ca are puteri magice. Jerry pleaca la supermarket.. scuze, la frigider sa faca aprovizionarea, ia printre altele si nasul lui Tom pe care il inlocuieste cu o ridiche, dar aceasta ar fi cea mai usoara patanie a motanului, pentru ca odata ce il confunda pe Jerry cu magicianul scamatoriile se tin lant.


Tom & Jerry – Haunted Mouse
Încărcat de silentrock06

Tag-uri:

  • ador acest episod mai ales cand merge la cumparaturi:”> in fiecare zi ma uit pe carton network incepe la 7:25 si se termina la 8:00 ma rad la nebunie de ei mai ales de jerry dar si de tom ma rad ca in tot deauna incearca sa il prinda pe jerry =)) dar cui ii place de jerry este un destept cui ii place de tom este un prost pentru ca tom nu este destept nici pentru un soarece=)) =)) =)) cine urmareste acest serial are acordul meu sa fim prieteni:) daca nu-l urmariti nu sunteti prieteni mei:p :p :p cine il urmareste sa dea com pe acest sait!!;;) ;;) dar vreau sa fie episoade noi plz plz$-) ^:)^ ^:)^ ^:)^ [-o< [-o< sa vorbeasca cineva cu cei care au facut sereialul si sa le zica ca noi vrem episoade noi plz plz plz[-o<

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back