Lidia in jurul lumii

Buna!
Ma tem ca am o veste proasta pentru cei care asteptau in fiecare seara cate un nou episod in franceza din Lidia in jurul lumii. Nu stiu din ce motiv au fost sterse toate filmuletele user-ului care urcase Le Tour de Monde de Lydie. Voi incerca sa inlocuiesc episoadele cu varianta in spaniola, in timp. Important pentru mine, este pe moment sa duc serialul la bun sfarsit, asa ca episoadele noi vor avea prioritate.
Va multumim pentru intelegere si speram sa ne urmariti si in continuare, pentru a afla ce mai fac eroii vostri preferati din lumea minunata a desenului animat!
Rux

Tag-uri:

 • kmeleon

  am avut si eu probleme cu panaramele de la dailymotion….m-am trezit cu o gramada de video-uri sterse de pe canalul meu de acolo
  daca vreti sa urcati voi episoadele, eu zic sa folositi altceva

 • baby.rux

  Probabil ca cineva i-a dat report… sau ceva si de aia i-au scos filmele.. E posibil pentru ca altfel ar fi dailymotion acuzat ca a incalcat lega copyright-ului. In plus am observat asta foarte des la productiile frantuzesti – vezi Clementine sau Marianne 1ere, unde pana si genericul l-au scos de pe youtube de data asta, din acelasi motiv. Deocamdata abia imi gasesc timp de serial asa ca o sa mergem asa, dar pe viitor vom gasi noi ceva solutii:P. Pup!!!

 • Monica

  Pentru o parte din episoadele vechi puteti folosi stream-urile de la DivShare, o sa mai pun pana la ep. 29 dupa 4.06, cand termin examenele. Ce rau imi pare ca nu am avut timp si nu le-am descarcat pe toate!

 • baby.rux

  @ monica. Super! Chiar ma pregateam sa iti scriu sa te intreb daca ai reusit sa mai salvezi ceva :) Nici eu nu pot face foarte multe pana in iulie, spre sfarsit… Dar am sa incerc sa fac si eu rost din episoadele in fr, cateva le am si eu, dar imi trebuie ceva timp..si un internet care sa nu mearga cu viteza melcului salbatic :D .
  Vreau sa ii scriu si baietului care le avea, poate ne ajuta si el… cu ce nu avem, timp sa fie! Pana atunci insa am sa bag varianta in spanish, ca mai sunt 10 episoade si nu vreau sa va las fara :D. Am insa o precizare, am sa merg tot pe persoanje in franceza. :*

Parteneri

 • AnimationMagazine.eu
 • Edge and Back