Film: Dragonball 2009

Stiam de ceva vreme de aceasta adaptare a celebrei serii manga si anime, “Dragonball“, dar am zis sa astept sa scriu pana am mai multe info. Uite ca deja au inceput sa circule online mi multe imagini din acest film care o sa aiba premiera anul viitor pe 8 aprilie.
Dragonball (ラゴンボール Doragon Bōru) este un titlu creat de catre Akira Toriyama in 1984 care a devenit curand o franciza de mare succes. Franciza este formata din: o serie manga, trei serii anime, 17 filme anime, un film live-action neoficial, o serie de carti de joc, un numar mare de jocuri electronice si multe alte obiece de colectie.
Personajul principal se numeste Son Goku si este un extraterestru din rasa Saiyans. Initial numele sau a fost Kakarotto (カカロット Kakarotto), dar el a a fost schimbat ulterior. Dupa nastere el este trimis de pe planeta lui Vegeta pe Pamant pentru a distruge toata viata de aici pentru ca planeta sa fie apoi vanduta pe piata intergalactica. Sufera insa o amnezie si uita scopul lui initial. O intalneste apoi pe frumoasa Bulma si asa incepe aventura impreuna cu ea si restul prietenilor lui: Yamucha, Oolong, Pu-erh, Kuririn si altii. Scopul lui principal este gasirea celor 7 bile magice ale dragonului, in timpul cautarii lor el devenind un expert al artelor martiale.
Ce parere aveti despre acest film? Seamana personajele din imagine cu cele din seria manga si cea anime sau va asteptati la altceva? Va las cu aceasta ocazie si un intro din prima serie anime.

Image source

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back