Denver, the Last Dinosaur

Cine isi mai aduce aminte despre Denver??? Eu stiu ca ma uitam cu placere la fiecare episod. Insa imediat in acea perioada a aparut si “The Land Before Time“, Denver intrand astfel in reluari si reluari si reluari :)

Pana una alta, iata cateva info despre desen:
Denver, the Last Dinosaur” este un desen realizat in colaborare de Franta si SUA. A fost lansat in 1988 de World Events Productions aceeasi companie care a fost responsabila si de Voltron.
Desenul a fost un adevarat ajutor pentru parinti si profesori datorita lectiilor despre ecologie si prietenie pe care le dadea in fiecare episod. Astfel “Denver” ii educa pe copii sa protejeze mediul inconjurator si sa aprecieze valoarea prieteniei.
Show-ul se invarte in jurul aventurilor lui Denver, un dinozaur care a fost eliberat din oul in care era de catre un grup de pusti din California – Jeremy, Mario, Shades, Wally, Casey si Heather. Copiii il invata pe Denver principiile skateboarding-ului si multe alte moduri de a-ti petrece timpul, specifice “generatiei X” si in acelasi timp il feresc de Morton Fizzback – organizatorul de concerte. Acesta planuia sa il prinda pe Denver si sa incaseze multi bani de pe urma acestuia, dar copiii sunt mereu cu un pas inaintea lui si nu ii permit acest lucru.
Trebuie sa va mai spun si ca Denver, cu ajutorul unei mici bucatele din coaja oului lui, poate sa se intoarca impreuna cu prietenii sai, copiii, inapoi in timp, in vremea dinozaurilor.

Generic Engleza
Generic Franceza
Cristina D’Avena – Generic Italiana

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back