Cow and Chicken

Edi a cerut asa ca trebuie sa-i dam ;))

Mama had a chicken/Mama had a cow/Dad was proud/He didn’t care how. ” =))

Cow and Chicken a fost ideea lui David Feiss, si a pornit ca o poveste facuta pentru fiica lui. Ulterior Feiss a transformat ideea intr-un desen mic pentru seria “What a Cartoon!”, si premiera “Cow and Chicken” ca si short cartoon a avut loc in 1995. Hanna Barbera a decis sa transforme Cow and Chicken intr-o serie animata. Premiera a avut loc pe 7 iulie 1997, iar desenul a rulat pana in 1999. Seria are 52 de episoade a cate 22 minute fiecare. Desenul a fost nominalizat la premiile Emmy de doua ori.

cownchicken_1 cow_chicken8

In desen este vorba despre o vaca pe nume Cow si fratele ei puiul, pe nume Chicken. Cei doi frati au parinti oameni, ale caror fete nu se vad niciodata, fiind filmati de la brau in jos. In fiecare episod cei doi frati au de-a face cu Red Guy care le face tot timpul probleme.
Cow – are 7 ani si de obicei este considerata (in special de fratele ei) ca fiind infantila si prostuta. Alter ego-ul ei este Super Cow, o vaca puternica cu abilitatea de a zbura. Puterea ei se afla intr-o patura verde. Atunci cand se transforma poarta un costum este mov ce are pe piept un logo asemanator cu cel a lui Superman doar ca in locul lui S este un C. “¡Super Cow al rescate” este fraza cu care intra in scena de fiecare data.
Chicken – are 11 ani si se poarta urat cu toata lumea dar mai ales cu sora lui. In ciuda acestui lucru sare in ajutorul surorii lui cand este in pericol si nu se poate transforma.

Torrent

Tag-uri:

 • baby.rux

  Tnx SSSSSSiss:)

 • Edi

  multumeeesc, Rha!

  foarte tare. ff.tare. sunt cele mai amuzante desene animate din ultimii ani.

 • rha

  @Rux si @ Edi Cu placere :D

 • scc

  cow and chicken rules!!!

  ps: foarte dragut blogul :)

 • ana-maria

  Felicitari pentru blog.

  Domnul acesta are o lista de episoade din Cow&Chicken si ma gandeam sa le impart cu voi. :)
  Enjoy

  http://www.youtube.com/user/FinalDropshot555

Parteneri

 • AnimationMagazine.eu
 • Edge and Back