Sugestii cadouri de Moș Nicolae și Crăciun: Sandy Bell, Candy Candy, Heidi, Lady Oscar

Da, da. Știu că este încă noiembrie, dar nu cred că ar strica să ne facem planurile deja, corect? Pentru că acest blog a pornit din dorința de a ne aduce aminte de desenele copilăriei, am pentru voi câteva sugestii în temă care sigur o să vă bucure.

Sandy Belle sau Sandy Jonquille se găsește acum și pe DVD! În varianta franțuzească care a rulat și la noi. Prețul este de doar 16 euro așa că eu zic că merită cu vârf și îndesat investiția. Puteți cumpăra dvd-ul AICI.

Dacă ați iubit-o pe Sandy, sigur v-ați uitat și la Candy Candy. Seria completă plus filmul Candy et Terence se găsesc acum pe un singur DVD AICI.

Yumiko Igarashi, mangaka responsabilă pentru Candy, este și autorea poveștii lui Georgi care a rulat și ea la noi, pe TVR. Setul de 3 box-uri DVD se poate achiziționa AICI.

AICI aveți ediție specială de colecție.

Gwendoline sau Lady, Lady! este un alt shojo anime ieșit din mâinile lui Yumiko Igarashi și realizatd e Toei Animation. Îl găsiți AICI.

Lady Oscar (La rose de Versailles) efectiv nu are nevoie de introducere. Este anime-ul perfect și nu vreau să aud că mă contrazice cineva. Îl găsiți AICI.

AICI aveți o ediție premium, integrală.


Nu în ultimul rând, avem integrala Heidi, una dintre cele mai frumoase proiecte a lui Hayao Miyazaki. O găsiți AICI.

Dacă cumva ne urmați sugestiile și achiziționați ceva din listă, vă rog să ne lăsați un comentariu. :*

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back