Noutati Marvel de la NYCC 2016

Marvel a anunțat o mulțime de proiecte pentru 2017, proiecte care sigur au făcut toți geeks să sară în sus de bucurie. În mod clar, eu așa am făcut. :))

Cel mai important anunț este cel legat de Marvel’s Spider-Man, noua serie animată cu Spidey care va înlocui Marvel’s Ultimate Spider-Man. Aceasta din urmă va avea un episod final în două părți, “Graduation Day”, unde îl vom vedea pe Spiderman luptându-se cu Doctor Octopus și Superior Sinister Six. Noua serie va fi mai mult o întoarcere la rădăcini și o prezentare a lui Peter ca un adolescent puțin nesigur de puterile sale care luptă să accepte ideea că este un supererou.

marvels-spider-man-disney-xd

Spiderman va mai apărea și într-unul dintre short-urile create de Marvel împreună cu Funko. Spellbound, Chimichangas și Rescue îi vor avea ca protagoniști pe Iron Man, Loki, Deadpool, Spiderman, Venom, Rocket și Groot și se vor lansa anul viitor.

marvel-funko-spellbound

O altă serie de short-uri va avea premiera anul viitor și îl are pe Ant-Man ca protagonist, alături de the Wasp. Acestea vor fi produse de Passion Pictures și regizate de duo-ul francez Ugo Bienvenu și Kevin Manach.

ant-man-animated-short

Ieri a avut loc și premiera filmului Marvel’s Hulk: Where Monsters Dwell care se va lansa digital pe 21 octombrie. De abia aștept și filmul Dr. Strange să apară!

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back