Imagini si noutati “Batman: Return of the Caped Crusaders”

Pe 6 octombrie, la New York Comic Con, va avea loc premiera oficială a super așteptatei animații “Batman: Return of the Caped Crusaders” care îi reunește pe Adam West (Batman), Burt Ward (Robin) și Julie Newmar (Catwoman) pentru prima oară după incheierea seriei tv clasice Batman din anii 60.

Pe 10 octombrie filmul va avea premiera și în anumite cinematografe din America, iar pe 11 octombrie se va lansa pe DVD și Blu-Ray.
Pentru mulți fani Batman acest film este o întoarcere la rădăcinile aparițiilor lui Batman în filme și seriale, seria originală atingând un cult status printre fani. Sincer acum, cum să nu-l iubești pe Adam West?

Warner Bros. Animation și DC Entertainment au lansat o serie de imagini din film cu ocazia anunțării a două noi nume care se alătură distribuției: Steven Weber și Thomas Lennon. Alături de ei îi mai avem pe Jeff Bergman (Joker/voice over), William Salyers (The Penguin), Wally Wingert (The Riddler), Lynne Marie Stewart (Aunt Harriett), Jim Ward (Commissioner Gordon) și Sirena Irwin (Miranda Moore).

batman-return-of-the-caped-crusaders-adam-west-burt-ward

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back