INFARCT DE CRYSTAL – Guest Post

prima

Prea cheesy? Ok, imi retrag cuvintele, dar ceva sigur o sa explodeze in mine in curand cu toate vestile despre anime-ul meu preferat care tot apar, si apar, si apar.

Am crezut ca e doar o pacaleala majora de 1 aprilie, dar dupa ce vestile nu au fost date jos urmatoarea zi, am hotarat sa va anuntam si pe voi in stilul nostru. SAILOR MOON CRYSTAL – DEATH BUSTERS ARC VA FI DIFUZAT PE HULU SI CRUNCHYROLL INCEPAND CU 4 APRILIE! Asta inseamna ca si noi, astia de nu traim in Japonezia, putem viziona anime-ul nostru preferat. YAAAAY!!!

ab

Stiam deja ca Sailor Moon Crystal va incepe pe 4 aprilie, dar nu aveam nici o veste cu privire la difuzarea anime-ului si in afara Japoniei sau a Asiei. Crunchyroll si Hulu au facut un anunt prin care ne-au transmis ca DEATH BUSTERS ARC va fi distribuit si pe site-urile lor, incepand de luni, 4 aprilie, de la ora 23:00 (ora Japoniei), 10:00(ET), 7:00(PT), 14:00(GMT) si 16:00 (ora Romaniei). Aceste episoade vor avea vocile originale, adica in japoneza si vor fi subtitrate in limba engleza. Niconico nu au facut niciun anunt, deocamdata, despre difuzarea sezonului 3 din Sailor Moon Crystal, din pacate – desi calitatea video lasă putin de dorit, este in acelasi timp o sursa foarte buna pentru cei ca noi, din Europa.

asd

Despre cum puteti viziona serialele pe Hulu, Crunchyroll si Niconico (cele vechi), fan clubul Sailor Moon Romania are o intreaga varietate de raspunsuri in FAQ-ul desemenat intrebarilor referitoare la anime.

Va las cu trailer-ul SAILOR MOON CRYSTAL – DEATH BUSTERS ARC in care, daca sunteti ca mine, veti sari in sus de veselie cand veti vedea ca Sailor Venus are o sabie, iar Gardienele zboara. DA! Ati citit foarte bine. ZBOARA!!! Recunosc, respiratia mea a incetat sa mai existe pentru cateva secunde bune. As vrea doar sa mai adaug ca Sailor Saturn arata incredibil si mie mi se pare ca este de o frumusete si de o inocenta iesite din comun.

asdf

Mai jos aveti niste imagini din noul sezon Sailor Moon Crystal pe care il astept cu sufletul la gura.

.
.
.

– Articolul a fost scris de Mihaela Pană-Costea; careia-i multumim pentru tot ajutorul oferit pe pagina de Facebook Sailor Moon Romania :) –

sdf

qwe

wesdf

esdf

asdfhgf

dvfdfer

vdfvdef

dfbfbefbeeve

ferr fr

fr earrgg

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back