Film live action Fullmetal Alchemist

edwardelric_yamada ryosuke
De cate ori se anunta ca o franciza manga/anime importanta o sa aiba parte de un film live action, trebuie sa recunosc ca imi tremura inima, mai ales daca este vorba de un film care necesita efecte speciale foarte bine realizate si un scenariu care sa nu faca praf toata povestea. De data aceasta, cei care ne pun pe jar nu sunt americanii (si acum imi creste pulsul cand ma gandesc ca vor sa faca film pentru Bleach) ci chiar ai nostri japonezi. Daca in privinta scenariului nu imi fac foarte mari probleme deocamdata, prentru ca nu s-a anuntat care o sa fie povestea filmului. dati-mi voie sa ma indoiesc ca in privinta efectelor speciale se vor ridica la inaltime. Bine, nu ne opreste nimeni sa speram ca vor angaja echipa de la Lord of the Rings ;)).

Filmul a fost anuntat pentru 2017 si il va avea in rolul lui Edward Elric pe Yamada Ryosuke. Yamada este proaspat premiat ca Rookie of the Year la Japan Academy Prize.

Va voi tine la curent cu detalii despre film pe masura ce acestea vor fi facute publice si astept sa-mi spuneti care este pararea voastra despre un film live action Fullmetal Alchemist. Yay or nay?

Via

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back