Pretty Kitty Fuzzy – un alt joc inspirat de Sailor Moon

Guest post by Mihaela Pană Costea.

Pisici Sailor Moon?! Muzică SNES?! Grafică pe 16-biți?! Pretty Kitty Fuzzy (PKF) le are pe toate.

Pretty Kitty Fuzzy

Deocamdată, în stadiul său de Kickstarter project, shooter-ul, side-scrolling, 2D te aduce în anii ’90 ai jocurilor electronice.
PKF este un joc al Ninja Gate Studios – o echipă formată din șapte game developer-i începători care lucrează la primul lor proiect profi, ce încearcă să devină o super companie indie de jocuri inovative, amuzante, ce se adresează unui larg număr de oameni de toate vârstele.

Pretty Kitty Fuzzy2

Pretty Kitty Fuzzy pare să fie un joc plin de aventură și pisici magice. Fuzzy, pisica eroină a jocului, este inspirată de Prințesa Lunii și pet-ul propriu și personal al creatorului jocului – Antoine Baker. Motănica trebuie să traverseze 9 dimensiuni , salvând universul doar cu puterea iubirii si a pozitivității. Sună destul de mult ca Usagi Tsukino. Oare o fi la fel de plângăcioasă și mâncăcioasă ca Usagi Tsukino?

Pretty Kitty Fuzzy4

Jocul are o poveste drăguță și destul de simplă care parodiază anime-urile japoneze bazate pe eroine-gardiene, printre care Sailor Moon și Cardcaptor Sakura. Printre foarte multe alte caracteristici, PKF are 9 stagii pe care trebuie să le treversezi să o poți înfrânge pe haina vrăjitoare-sarpe Anguis – o Queen Beryl mai mult verde decât mov; 9 “șăfi” pe care trebuie să îi înfrângi; PISICI MAGICE PUFOASE; cheat codes. Da, ai citit foarte bine. Jocul vine cu o listă de cheat-uri total gratuite care te ajută să faci mult mai multe lucruri amuzante (în cazul în care partea cu PISICILE PUFOASE nu te-a convins deja).

Pretty Kitty Fuzzy3

Eu am de gând să donez pentru realizarea jocului ăsta. Categoric o să-l vreau când va ieși în primăvara anului 2016. Nu mai e atât de mult oricum. Categoric se va lăsa cu un review foarte subiectiv… PISICI MAGICE!!!

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back