Recenzie Hotel Transylvania 2

Dragii mei, este adevarat ca nu ne-am mai citit de mult. Desi avanpremiera acestui film de animatie a avut loc acum mai bine de o saptamana, am fost nevoita sa aman publicarea acestei recenzii pe seama evenimentelor din ultima perioada.

Asadar, in acest sequel, politica de acceptare a clientilor de tip monstri s-a mai relaxat dupa casatoria lui Mavis, fiica lui lui Drac cu Jonathan si mai apoi odata cu aparitia nepotului Dennis. Cu toate astea, Drac nu se impaca cu ideea ca Dennis ar putea fi un om simplu, si nu vampir.
La insistentele acestuia, Jonathan si Mavis pleaca intr-o calatorie in America, la parintii lui si in tot acest timp, Drac isi cheama gasca de monstri: Frank, Murray, Wayne si Griffin pentru a-i arata lui Dennis viata de vampir. Aici se intampla o multitudine de lucruri, printre care si incercarea monstrilor dedemonstra lui Dennis viata de vampir. Dupa un lung sir de demonstratii, Drac decide ca Dennis ar trebui sa vada cu ochii sai tabara de Monstrii unde candva acesta a studiat.Acolo, pun ochii pe un turn inalt si asa cum ati aflat din trailer, Drac ii arunca pe Dennis de la acea inaltime, sperand ca va zbura…continuarea acestei scene o stiti tot din trailer :D. Continuand cu vizita taberei, se pare ca lucrurile nu se desfasoara tocmai bine si cumva izbucneste un incediu. Puterea internetului, a youtubului si a smartphonurilor este foarte bine subliniata aici, deoarece Mavis afla de cele intamplate de pe Youtube si decide sa se intoarca acasa.

drac

Cam asa a decurs prima parte a filmului, veti vedea ulterior (mergand la film) daca Dennis se dovedeste a fi vampir sau om.

All in all merita sa mergeti la Hotel Transylvania 2, pentru ca imbina foarte bine elemente actuale, cum ar fi folosirea telefoanelor de ultima generatia si internetul cu multe, multe zambete.

Vocile sunt asigurate de Adam Sandler, Selena Gomez, Andy Samberg, Steve Buscemi, David Spade si Mel Brooks

credit foto: http://www.ign.com/
Multumiri InterCom Film pentru invitatie!

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back