Forum Film anunta lansarea “BUNUL DINOZAUR”

“Bunul Dinozaur/ The Good Dinosaur” este cea mai recentă producție Disney-Pixar și se va lansa pe marile ecrane pe data de 27 noiembrie. Filmul porneşte de la următorul scenariu: cum ar fi fost dacă asteroidul care a transformat definitiv planeta noastră ar fi ratat Pământul, iar dinozaurii nu ar fi dispărut niciodată? Studiourile de Animaţie Pixar vă poartă într-o călătorie epică în lumea dinozaurilor, unde un apatozaur numit Arlo leagă o prietenie neaşteptată cu un băiat pe nume Spot.

26fc1794-e194-4eb6-85d7-e9ee5ad0e5c3

“Bunul Dinozaur/ The Good Dinosaur” spune povestea lui Arlo, un apatozaur timid, dar pus pe joacă, care are de înfruntat provocarea vieţii lui: să găsească drumul înapoi spre casă. Călătoria e doar un pretext, iar cel mai important lucru este legătura neaşteptată care se naşte între el şi un băiat pe nume Spot. Un gest de bunătate schimbă totul, iar Arlo începe să aibă încredere în sine, iar natura nu i se mai pare aşa de înfricoşătoare. Însă drumul spre casă e presărat cu multe provocări, iar peisajul e înşelător şi dual, când prieten, când duşman.

„Bunul Dinozaur/ The Good Dinosaur” este regizat de Peter Sohn şi conceput după o idee originală care îi aparţine lui Bob Peterson. Coloana sonoră este creată de Mychael Danna, care a primit un premiu Oscar pentru coloana sonoră din filmul „Viaţa lui Pi”. Filmul este produs de creatorii fascinantelor producţii „În căutarea lui Nemo” şi „Povestea Jucăriilor”.

În România, filmul este distribuit în varianta dublată, iar cântăreaţa Maria Radu, jurnalista Elena Lasconi şi actorul Marian Râlea sunt printre cei care își împrumută vocile simpaticelor personaje.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back